Publicació llistes provisionals JU027

PUBLICACIÓ DE LES LLISTES PROVISIONALS D’ADMESOS I EXCLOSOS

En el DOGC d’avui dia 31 de juliol 2017 s’ha publicat finalment la resolució per la qual s’aprova i es fan públiques les llistes provisionals de les persones admeses i excloses a la convocatòria del procés selectiu per proveir 80 places del cos de titulació superior, psicologia, de la Generalitat de Catalunya, corresponents de l’àmbit funcional d’execució penal.

El nombre total d’aspirants admesos provisionalment en el torn lliure es de 676 i el d’exclosos és de 39.

En el torn de promoció interna el nombre d’aspirants admesos provisionalment és de 1 i no hi ha cap persona exclosa.

En quant a les places reservades per a les persones amb una discapacitat legal reconeguda igual o superior al 33%, el nombre d’aspirants admesos és de 26 i el d’exclosos, de 6.

El termini per efectuar esmenes a les llistes i/o aportar documentació comença demà dia 1 d’agost i acaba el dilluns 14 d’agost de 2017.

Per cert, que en relació a la informació publicada al web, UGTPRESONS ha hagut de posar-se en contacte aquest matí a primera hora amb responsables del Departament per tal de fer-los avinent el “petit detall” que el que havien penjat era quelcom que no tenia res a veure amb les oposicions de psicòlegs. A mig matí, finalment, han esmenat la greu errada que havia produït estupefacció i desconcert entre els aspirants que consultaven el web. Resulta incomprensible que després de tantes setmanes de retard, a sobre hagin comés aquesta “chapuza”.

L’Administració continua mantenint la previsió del 7 de setembre com a data de publicació dels llistats definitius i de publicació de la data, hora i lloc de la primera prova que, segons ells, tindria lloc el dissabte 16 de setembre de 2017.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca