Nomenaments estructurals dels interins

L’Administració incompleix un nou compromís

Una vegada més un nou compromís incomplert que, en aquest cas, afecta de manera directa a l’estabilitat laboral de 34 dels 94 companys i companyes interins Tècnics Especialistes que finalitzen contracte aquest mateix dimecres dia 31 de gener, i que, tot i haver-se assegurat per part de l’administració el seu passi a un lloc estructural, s’hauran de “conformar” amb un nou nomenament d’una durada de 6 mesos i s’hauran de creure les noves promeses de que, un cop exhaurit aquest nou contracte, seran de nou renovats. 

L’Administració ha decidit desdir-se del que va promès i ha optat per què només els 60 interins amb més antiguitat d’aquests 94 puguin accedir a un lloc estructural (que més endavant us detallem) amb l’excusa que no hi ha més llocs vacants a oferir i no poden crear-ne de nous.

UGTPRESONS s’ha adreçat a responsables de la Direcció General per exigir el compliment dels compromisos adquirits i que la totalitat dels 94 companys i companyes tinguin la possibilitat d’accedir a un lloc estructural, però malauradament la resposta ha estat la que ens esperàvem, fal·làcies com “no ens vam comprometre a això” i arguments injustificables com “preveiem haver tingut més vacants per oferir”.

UGTPRESONS hem manifestat la nostra indignació pel tracte que estan rebent aquests companys i continuarem exigint i defensant la seva estabilitat laboral, així com la dels companys que es van incorporar el passat mes de desembre, i que només pot passar per l’ocupació d’un lloc estructural com a pas previ a la consolidació definitiva mitjançant la participació en unes oposicions que han de convocar-se aquest mateix any.

Per últim dir-vos que al llarg del dia d’avui ja es començaran a posar en contacte amb els 94 companys i, per estricte ordre d’antiguitat, aniran oferint als 60 primers del rànquing els llocs estructurals que us detallem més avall, i als 34 que no poden accedir a un lloc estructural, i també per ordre d’antiguitat, la cobertura d’incidències que es volen cobrir, i que també us detallem.

RELACIÓ DE PLACES ESTRUCTURALS
(Nomenament sense data de finalització)

Brians1Brians2CPQCMasEnricLLedonersP.Basses
GSI6
GAMV6148211
GAMP843
GO1231
TOTAL6231415210

RELACIÓ DE INCIDÈNCIES (Substitucions)
(Nomenament de 6 mesos)

Brians1Brians2CPQCMasEnricLLedonersP.Basses
GSI696523
GAMV33112
GAMP
GO
TOTAL999635

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca