Resolució Concurs Trasllats a Madrid

Exigim la reposició de tots els llocs que s’alliberin

Avui dia 16 de setembre s’ha publicat al BOE la resolució de la Subsecretària del Ministerio del Interior, per la qual es resol el Concurso de Traslados para la provisión de puestos de trabajo vacantes en los Servicios Periféricos de la Secretaría General de Instituciones Penitenciarias”.

El Conveni signat entre el Ministeri per a les Administracions Públiques de l’Estat i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya garanteix, des de fa anys, la mobilitat Interadministrativa dels treballadors i treballadores penitenciàries, en una quantitat prèviament establerta.

Doncs bé, aquesta resolució permet ara que 19 companys i companyes del Cos de Tècnics Especialistes que havien participat en el concurs, aconsegueixin una nova destinació a diferents centres penitenciaris de l’Estat, de la que hauran de prendre possessió en el termini de 3 dies hàbils, si no implica canvi de residència, o d’1 mes, si en comporta, un cop es produeixi el cessament dins del termini de tres dies hàbils des de la publicació d’avui.

UGTPRESONS mostrem la nostra satisfacció per l’aplicació d’un Conveni del qual vam ser els principals impulsors, però creiem que el compliment del mateix no pot repercutir negativament en la cobertura del servei dels diferents centres que es veuran afectats amb una nova disminució de plantilla.

No podem tolerar que l’Administració Penitenciària utilitzi aquesta resolució per disminuir encara més una plantilla, que sustenta la seguretat dels nostres centres penitenciaris, i que acaba de veure com els reforços que acabaven contracte el dia 15 no han estat renovats.

UGTPRESONS ja hem exigit aquest mateix matí la reposició de tots i cada un dels companys i companyes que han obtingut destinació definitiva, amb la contractació immediata de 19 companys i companyes cessats el passat dia 15 de setembre. De la mateixa manera hem demanat que a l’acte públic previst pel mes d’octubre aquestes places s’ofereixin en comissió de serveis a tots el funcionaris de carrera.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca