Aclariments llistat

Un cop publicat el llistat dels integrants de la nova Borsa de Treball, tal i com UGTPRESONS vam demanar a la reunió de la Comissió de Seguiment que vam celebrar el passat divendres, i arran les interessades desinformacions que estan circulant que volen posar en entredit l’exercici de transparència que suposa que per primera vegada a la història es faci públic el llistat de la Borsa de Tècnics EspecialistesUGTPRESONS volem aclarir el següent:

  1. El llistat està conformat per 419 interins estructurals que treballen efectivament i 184 substituts i reforços, però a més conté un nombre important d’ex-interins que van treballar en algun moment però que van decidir declarar-se inactius a la Borsa de Treball per diversos motius, però que igualment es troben incardinats en el llistat amb l’antiguitat que els correspon.
  2. De número 677 al 802 són integrants de la Borsa de Treball que no han treballat ni un sol dia i que tenen 0 dies d’antiguitat. Són participants de la darrera oposició (la de 2010) que van incorporar-se a la borsa per ordre de puntuació del procés selectiu.
  3. Les possibles variacions que s’hagin produït al passar d’una determinada posició a una altra són com a conseqüència de que alguns dels inactius han anat demanant la seva reincorporació i han passat a ocupar el lloc que els correspon per antiguitat.
  4. UGTPRESONS demanarem que aquest llistat publicat avui es complementi amb la concreció de l’antiguitat de cada integrant de la borsa, així com si està efectivament treballant o inactiu.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca