Oferta Pública de “255 places” de T.E

UGTPRESONS exigim la convocatòria d’una nova convocatòria per al 2021

UGTPRESONS us informava ahir que a la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics, a la que assistíem com a únic sindicat en representació de l’àmbit penitenciari, la Directora General de Funció Pública anunciava que el Govern ja tenia enllestit el decret de l’Oferta Pública 2020 i que es publicarà al DOGC properament.

UGTPRESONS feia anys que exigíem un procés selectiu que permetés que els centenars de companys i companyes interins que tenim poguessin optar a consolidar el seu lloc de treball. Finalment, després de 10 anys sense cap oposició, podran fer-ho.

Finalment, però, el nombre de places destinat a la nostra oposició serà de 255, certament allunyat de les 300 i escaig que sempre havia considerat el Departament de Justícia com a quantitat a oferir, però la lluita que hi ha hagut entre els diferents Departaments de la Generalitat per “rascar” del pastís de les 4.117 places a repartir, ha fet que ens quedéssim amb aquestes 255 places.

UGTPRESONS ens vam posar immediatament en contacte amb els responsables del Departament de Justícia per demanar explicacions per aquesta disminució de places previstes i hem exigit que, ja que aquesta convocatòria ha quedat “curta”, comencin ja a treballar en l’Oferta Pública 2021 per a que contempli un nou procés selectiu de Tècnics Especialistes i així els nostres interins tindrien 2 oportunitats de consolidació.

També hem demanat l’inici de les negociacions les bases del nostre procés selectiu ja que, considerem que ens hem d’ajustar a un calendari que preveu que la convocatòria sigui el mes de gener i els exàmens el mes de juny.

Així mateix, els vam advertir que, en cas de modificació del temari, s’havia de respectar el termini de 6 mesos entre la seva publicació i la realització de la primera prova.

L’Administració ens ha informat que ens convocaran en breu per iniciar les converses per negociar les bases i, en relació al temari, sembla que Funció Pública té també enllestides les modificacions del temari, de manera que finalment ambdues parts, l’específica (que depèn de la Secretaria de Mesures Penals) i la general (de Funció Pública) podrien tenir modificacions. En qualsevol cas, el compromís dels 6 mesos el compliran.

Salut i cuideu-vos!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca