El Govern aprova l’Oferta Pública 2020

Es confirmen les 255 places de Tècnics Especialistes

A la sessió del Consell de Govern d’avui, el Govern de la Generalitat ha aprovat l’oferta de 1.421 places de serveis essencials i d’estabilització de l’ocupació pública.

Entre les places ofertades hi ha les 232 places corresponents al cos de Tècnics Especialistes de Serveis Penitenciaris, que es convertiran en 255 un cop s’afegeixi el 10% addicional que cada procés selectiu permet.

Ara només resta el tràmit de publicar aquest acord al Diari Oficial de la Generalitat per a que es puguin publicar els diferents processos selectius que contempla.

Són més de 10 anys sense oposicions.

10 anys sense permetre que els centenars d’interins que tenim al nostre sistema hagin pogut optar a consolidar el seu lloc de treball.

10 anys apostant per una precarització de les condicions laborals de centenars d’interins que, d’haver pogut consolidar un lloc de treball, podrien haver optat també a la promoció professional i a canviar de lloc de treball.

UGTPRESONS ja hem demanat la constitució i convocatòria urgent d’un Grup de Treball específic per negociar les bases del nostre procés selectiu.

Així mateix hem exigit informació sobre quan està previst publicar les modificacions dels temaris de les parts general i específica, a la vegada que hem recordat que, en cas de que hi haguessin, s’haurà de respectar el temps mínim de 6 mesos entre la publicació d’aquestes modificacions i la data de realització de la 1a prova.

Salut i cuideu-vos!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca