Oferta formativa Online (1r Trimestre)

UGTPRESONS us oferim el programa formatiu per al primer trimestre de 2021. Aquestes accions formatives estan adreçades exclusivament als afiliats i afiliades d’UGTPRESONS.

El nostre programa formatiu està impartit per un grup de docents que garanteixen la qualitat de l’ensenyament tant pel què fa al coneixement del nostre àmbit, com pel què fa a la seva professionalitat i experiència, ja que comptem amb formadors que són treballadors en actiu a l’àmbit penitenciari i també, amb professionals amb una àmplia experiència en la formació a d’altres cossos de seguretat i en institucions acreditades.

Les accions formatives seran íntegrament online, amb una durada de 30/40 hores cadascuna.

A continuació us detallem els cursos:

  • Introducció a la biometria. Nou mètode d’identificació penitenciaria. Del 22 de febrer al 15 de març. Amb una durada de 30 hores.
  • Elaboració i redacció de comunicats a l’àmbit penitenciari. Gestió al SIPC. Del 22 de febrer al 15 de març. Amb una durada de 30 hores.
  • Control i seguretat penitenciaria. Del 15 de febrer al 15 de març. Amb una durada de 40 hores.
  • Interacció amb interns amb trets psicopàtics a l’àmbit penitenciari. Del 15 de febrer al 15 de març. Amb una durada de 40 hores.

Si estàs interessat en inscriure’t ho podràs fer a partir del dia d’avui i fins a l’inici de cadascuna de les activitats formatives a la web www.forumformat.coma l’apartat de “Cursos: Presons”.

El cost serà de 20 euros pels cursos de 30 hores i 25 euros pels de 40 hores si ja ets afiliat d’UGTPRESONS, i de 40 euros i 50 euros respectivament per a nous afiliats. Pots consultar la metodologia del curs i el seu contingut al cartell que t’adjuntem.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca