Reunió d’UGTPRESONS amb Salvador Illa, líder del PSC i Cap de l’oposició al Parlament de Catalunya

UGTPRESONS ens hem reunit aquest matí al Parlament de Catalunya amb el diputat Salvador Illa, cap de l’oposició al Parlament de Catalunya i líder del Grup dels Socialistes, i amb Ruben Viñuales, portaveu del grup en matèria de Justícia, per tractar les diverses problemàtiques que afecten als professionals penitenciaris i traslladar-los la delicada situació que estem vivint ara mateix als centres penitenciaris de Catalunya.

UGTPRESONS hem volgut centrar la reunió principalment en la qüestió que hores d’ara és prioritària pels professionals penitenciaris, l’Acord de Jubilació Anticipada, i hem demanat el recolzament del grup que ell lidera i el seu personal en aquesta qüestió, així com la seva intervenció directa i interlocució amb el PSOE a Madrid per a que les negociacions que en breu s’iniciaran entre el Departament de Justícia i el Ministerio de Ocupación y Seguridad Social transcorreixin amb fluïdesa i sense obstacles.

Al llarg de la trobada UGTPRESONS també hem tractat la gravíssima problemàtica de l’increment de les agressions als professionals penitenciaris i hem compartit tots que la derogació o modificació de la circular 2/2021, una legislació que ens protegeixi, amb el reconeixement com agents de l’autoritat, i una dotació de plantilla adequada serien tres mesures que ajudarien a reduir al màxim les agressions.

El Diputat Illa, que va formar part del Departament de Justícia al costat de la Consellera Montserrat Tura com a Director General de Gestió de Infraestructures, ha reconegut que està molt interessat en la problemàtica penitenciària, i s’ha compromès a treballar per donar solució a les diferents problemàtiques que hem tractat avui.

Concretament, i pel que fa a la nostra Jubilació Anticipada s’ha compromès a col·laborar en tot el que estigui a les seves mans per portar a bon terme una qüestió que en paraules d’ell és “de justícia i absolutament necessària per als professionals penitenciaris”.

Salut i cuideu-vos!

UGTPRESONS

Barcelona, 2 de desembre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca