Publicats els temaris per als futurs processos selectius ordinaris que depenen de Funció Pública

Com ja us vam informar, avui Funció Pública ha publicat al DOGC els temaris dels cossos generals i especials que depenen d’ells.

La part General d’aquests temaris fets públics avui, serà la que hauran d’estudiar els interins tant de Rehabilitació com els Tècnics Especialistes, en els futurs processos ordinaris que es puguin convocar.

És important recordar que aquests temaris publicats avui no són els que s’han d’estudiar pel proper concurs-oposició derivat de la Llei d’estabilització, perquè l’examen del procés  només serà de temari específic, com ja us vam informar ahir.

Aquest examen per al concurs-oposició amb només temari específic serà per a tots els cossos especials, a excepció del cos d’Educadors Socials, que només hauran d’estudiar la part general.

UGTPRESONS ja ens hem posat en contacte amb el Departament de Justícia per reclamar celeritat en la publicació del nostres temaris específics, que hauran d’estudiar els interins de Rehabilitació i Tècnics Especialistes pel concurs-oposició del procés d’estabilització.

Els responsables del Departament ens han comunicat que a començaments de setembre ens convocaran per negociar la reducció d’aquest temari específic i s’han compromès a garantir idèntic període de temps, entre la publicació d’aquests temaris i la prova que s’hagi de fer al concurs-oposició, com tindran la resta d’interins dels processos de la Generalitat que depenen de Funció Pública.

Us adjuntem l’enllaç on podeu trobar els temaris per a la vostra consulta, tant dels cossos d’administració general, com dels cossos d’administració especial:

https://administraciopublica.gencat.cat/ca/funcio-publica/proces-destabilitzacio-de-locupacio-temporal/concurs-oposicio/

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona 29 de juliol de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca