Reunió amb Direcció: plagues rates i paneroles

Tal com UGTPRESONS us va informar el passat 3 d’agost, s’havia detectat una plaga de rates a diferents mòduls, amb el DERT com el departament més afectat.

Des d’UGTPRESONS vam demanar una reunió urgent per tractar i buscar una solució per erradicar aquestes plagues.

El dijous 4 d’agost ens vam reunir amb el Subdirector d’interior i la Gerent, en la que ens van informar de les actuacions previstes per la  plaga de rates i paneroles.

Les actuacions que s’han fet i que estan previstes són les següents:

  • El 02/08/2022 tan bon punt es va conèixer que s’havia observat un nombre elevat de rates a la zona del DERT, es va procedir amb el tècnic de l’empresa SAHICASA a repartir producte (verí) als caus del pati mort del DERT i als registres dels baixants interns del DERT.
  • Es van tapar els forats al forjat del pati mort amb planxa de ferro i formigó . Queda pendent Estudi per modificar la part baixa de la porta que dona accés al pati mort del DERT.
  • El 04/08/2022 s’havia comprovat que els rosegadors havien menjat gran part del verí repartit .

Actuacions previstes d’acord amb l’empresa de control de plagues:

  • Dia 11/08/2022 . Mòdul 4 actuació química plaga xinxes a 3 cel·les . Actuació rosegadors DERT i altres dependències del centre on es pugui fer tractament químic . Actuació registres M5 paneroles .
  • Dia 17/08/2022. Actuació rosegadors DERT i altres dependències del centre on es pugui fer tractament químic . Actuació registres M5 paneroles .
  • Si és possible i s’autoritza una actuació extra abans d’acabar el mes d’agost, es farà i s’actuarà a tots els espais on sigui necessari.

Salut!

Secció sindical UGTPRESONS CP.PONENT

Lleida, 8 d’agost de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca