Aprovats els temaris “super-reduïts” per al concurs-oposició d’estabilització

UGTPRESONS ACONSEGUIM QUE ELS TEMES DE L’ÀMBIT SIGUIN MAJORITARIS ALS TEMARIS

A la reunió que hem mantingut aquesta tarda hem aprovat els temaris que s’hauran d’estudiar en els processos de selecció de concurs-oposició d’estabilització que deriven de la Llei 20/2021 i que es convocaran probablement el mes de novembre.

UGTPRESONS sempre hem considerat que els processos de concurs-oposició també són una via per continuar amb la consolidació de llocs de treball dels nostres interins i interines, i ara que ja tenim pactades les bases del procés, l’objectiu principal d’UGTPRESONS era aconseguir uns temaris clarament destinats a permetre aquesta consolidació i possibilitar que els que no puguin estabilitzar-se per mitjà del concurs de mèrits ho puguin fer per la via del concurs-oposició.

I per assolir aquest objectiu UGTPRESONS hem presentat diverses propostes i al·legacions dirigides a reduir significativament el temari i, sobretot, a donar un pes total o majoritari a la part de l’àmbit en relació a la part del cos.

Cal remarcar que exclusivament UGTPRESONS i CCOO hem presentat propostes, mentre que Csif i Catac només actuaven com mers avaladors de les nostres propostes. Dir que la Intersindical ni tan sols ha participat a la reunió.

Doncs gràcies a les propostes i al·legacions presentades per UGTPRESONS hem aconseguit una modificació significativa de la proposta inicial presentada pel Departament de Justícia i, sobretot, hem aconseguit que el pes de la part específica de l’àmbit sigui pràcticament absolut a tots els cossos, amb la següent distribució:

COSNº Temes ÀmbitNº Temes del CosNº Temes Totals
Juristes181230
Psicòlegs30030
Pedagogs30030
Educadors Socials (*)21526
Treballadors Socials21526
Tècnics Especialistes 1313

(*) Els educadors amb més de 3 anys d’antiguitat només s’hauran de preparar la part general ja publicada.

La publicació dels temaris es farà molt probablement la setmana vinent i es mantindran el termini de 6 mesos des de la publicació a la realització de la prova.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 28 de juliol de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca