Publicació de llistats provisionals del concurs de mèrits

Avui, 8 de setembre de 2022, l’Administració ha publicat els llistats amb la puntuació provisional del concurs de mèrits de la convocatòria 300 de personal funcionari de la Generalitat de Catalunya.

Als llistats es troben identificats els aspirants de manera individual amb la puntuació desglossada, segons els mèrits a valorar. A partir de demà, existeix un període de 10 dies hàbils per presentar al·legacions, és a dir fins el 22 de setembre, sobre la informació publicada al llistat provisional.

Si no estàs d’acord, amb la teva valoració, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a presentar l’al·legació via tràmit electrònic.

Posteriorment, caldrà esperar al llistat definitiu que donarà lloc a la proposta de nomenament de funcionari de carrera o el contracte laboral fix.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 8 de setembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca