Curs Online Concurs Oposició procés d’estabilització Tècnics Especialistes Serveis Penitenciaris (NOVES DATES)

El passat 24 d’octubre es va publicar al DOGC els temaris reduïts de la part específica per al procés de concurs-oposició d’estabilització de tècnics especialistes i concreta els 13 temes que s’hauran d’estudiar en aquest procés selectiu.

UGTPRESONS volem continuar donant el millor servei als nostres afiliats i afiliades, i part important d’aquest servei és oferir una formació de qualitat i adaptada a les circumstàncies actuals.

És per això que UGTPRESONS obrim un nou CURS de preparació per al procés de concurs oposició d’estabilització de tècnics especialistes, 100% OnLine i amb classes virtuals de suport, que començarà el pròxim dia 30 de novembre i  finalitzarà el dia 5 d’abril de 2023.

Les classes virtuals, que tindran una durada de dues hores, s’impartiran setmanalment els dimecres en horari de 17 h a 19 h.

Si estàs interessat en inscriure’t ho podràs fer a partir d’avui a la web www.forumformat.com

El curs es podrà pagar de cop o de manera fraccionada. Pots consultar la metodologia del curs, el seu contingut i els preus per a afiliats i no afiliats a l’enllaç que t’adjuntem.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca