Publicació llista definitiva de mèrits amb proposta de nomenament del procés d’estabilització (conv.300)

Avuí s’ha publicat la llista definitiva de mèrits amb proposta de nomenament del concurs de mèrits d’estabilització que converteix en funcionaris de carrera a centenars de companys i companyes interins i interines de l’àmbit d’execució penal, concretament:

Cos superior, juristes63
Cos superior, pedagogia4
Cos superior, psicologia82
Cos de diplomatura, educació social151
Cos de diplomatura, treball social117
Cos de tècnics especialistes291
Cos auxiliar tècnic2

L’adjudicació de llocs de treball i la publicació dels nomenaments al DOGC es produirà durant el mes de desembre. Recordem que aquests nomenaments, com ja hem informat en diverses ocasions,  seran en adscripció provisional i que serà al posterior concurs de trasllats quan s’escollirà la destinació definitiva.

Aquest concurs de trasllat on s’adjudicaran els llocs de treball definitius, i en referència al Cos de Tècnics Especialistes, tal com UGTPRESONS portem anunciant fa mesos, es desenvoluparà en dues fases:

  • Una primera fase en què s’adjudicaran els llocs de treball als funcionaris de carrera actuals i als funcionaris provinents de la JU030.
  • Una segona fase en què s’adjudicaran els llocs de treball als funcionaris que avui han guanyat plaça de funcionari de carrera al concurs de mèrits que s’ha publicat, i als futurs funcionaris que la guanyin al concurs-oposició d’estabilització encara pendent. 

UGTPRESONS donem l’enhorabona a totes les companyes i tots els companys que heu superat el concurs de mèrits publicat avui i que adquiriu la condició de funcionàries i funcionaris de carrera.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 30 de novembre de 2022

Accedeix a la web de Funció Pública al següent enllaç:

https://bit.ly/3XNb05O

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca