MJ22

Acció sindical

Publicat a Acció sindical

UGTPRESONS ES QUERELLARÀ CONTRA EL “SR.” IÑAKI RIVERA PELS DELICTES D’INJÚRIES I CALUMNIES

Des 03, 2018
UGTPRESONS ES QUERELLARÀ CONTRA EL “SR.” IÑAKI RIVERA PELS DELICTES D’INJÚRIES I CALUMNIES

EXIGIM UN PRONUNCIAMENT DE LA CONSELLERA DE JUSTÍCIA DEFENSANT ELS SEUS TREBALLADORS

Si pensava el “Sr.” Iñaki Rivera que podia calumniar-nos públicament de manera impune i esperar que després d’abocar falsedats i greus acusacions contra els professionals penitenciaris atribuint-nos la comissió de greus delictes, UGTPRESONS ens quedaríem de braços creuats, és que no ens coneix.

Després d’estudiar-ho amb el nostres serveis jurídics UGTPRESONS plantejarem en els propers dies una querella criminal contra aquest personatge per injuries i calumnies.

Aquestes repugnants declaracions no poden quedar sense una resposta oficial, clara i contundent de defensa de les treballadores i treballadors penitenciaris i, per això, UGTPRESONS demanarem un pronunciament dels responsables del Departament de Justícia i de la Direcció General de Serveis Penitenciaris.

Però creiem que unes simples declaracions de l’Administració Penitenciària ja no són suficients, sinó que també són necessàries actuacions regimentals que impedeixin l’accés d’aquest personatge a cap dels centres penitenciaris catalans i, sobretot, accions jurídiques que vagin encaminades a impedir que aquest personatge continuï vilipendiant-nos.

I la que primer ha de donar la cara pels seus treballadors i treballadores és l’actual Consellera de Justícia, la Sra. Ester Capella, ja que a les seves declaracions, l’ínclit personatge va deixar entreveure que manté una relació fluida amb ella, a més d’assegurar que “la Consellera és plenament conscient del que succeeix a les presons catalanes”.

Però no només ha de donar resposta la Consellera. El Director General de Serveis Penitenciaris, el Sr. Amand Calderó, també ha de sortir a la palestra en defensa dels professionals penitenciaris, però a més dels directors dels centres que, segons el subjecte en qüestió, va cessar per permetre abusos.

Els professionals penitenciaris estem farts de patir insults i acusacions falses sense cap resposta en forma de defensa dels responsables polítics. I mentre ens agredeixen, patim dèficit de personal, una creixent inseguretat, i una vulneració sistemàtica dels nostres drets.

I NO ENS VOLEN PAGAR LES NOSTRES PAGUES EXTRES !!!!!!!!!!

CADA MINUT QUE PASSA TENIM MÉS MOTIUS PER DIR PROU I PARALITZAR EL SISTEMA PENITENCIARI

PARTICIPA EL PROPER DIA 12 DE DESEMBRE A LA VAGA GENERAL CONVOCADA PER UGTPRESONS

TOTS ENS HI HEM DE SUMAR.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 3 de desembre de 2018

Valorar aquest article
(6 vots)

CURS ACTIC ONLINE

curs actic mini

CONTACTA'NS

contact

REDACTORS

banner-mail1