Reunió Comissió de seguiment

Assisteixen per part de l’administració, el Director General de recursos i règim Miquel T. el Sotsdirector general de Relacions laborals Ferran D.,el Cap de serveis de selecció Ferran C. i la Cap de serveis de Gestió Administrativa Alícia C.

ACORD TANCAMENT I TRASLLATS CENTRES PENITENCIARIS

Com recordareu l’administració ens va fer a mans el document de proposta de pacte a aplicar en els trasllats de dependencies d’àmbit penitenciari. El document ha estat modificat amb aportacions sindicals importants tant en el fons com en la forma.

L’acord garanteix finalment transport col·lectiu pel personal traslladat forçós i indemnitzacions econòmiques,(que a tall d’exemple no van tenir els companys de la Administració penitenciaria central) així com la realització de concursos restringits als nous centres pel personal afectat, o la prioritat de retorn al municipi d’ on siguin traslladats de manera forçosa. També es recullen altres garanties pel personal del grup D, torns horaris, llocs de treball, recol·locació d’interins del D, C, etc. Us adjuntem el pacte i l’acta parcial que desenvolupa alguns aspectes.

El pacte ha estat signat per CC.OO i UGTPRESONS, i es crearà una comissió de seguiment d’aquest on es tractaren i negociaren les condicions de tots els processos de tancament (CP Joves BCN, CP Dones BCN, CP Homes BCN, CP Figueres, CP Girona i CP Tarragona i els seus centres de substitució).

LLEI DEL GRUP D

El Director Gral. Miquel T, ens diu que el calendari de la llei del grup D, farà possible que es compleixi el compromís assumit per la Consellera Tura de que entri al Parlament abans de que acabi l’any, ens avancen que segurament el calendari de desplegament seria aproximadament el següent :

  • 2009 / Concurs restringit pel funcionari del D en servei actiu amb plaça del C en excedència.
  • 2009 / 1ª promoció interna especial. A causa de l’endarreriment sofert, inclouria el 100% de les places del D ocupades efectivament.
  • 2012-2013 / 2ª promoció interna especial, on participarien els que no puguin presentar-se a la 1ª per manca de titulació o habilitació.

Encara que això representa un avenç positiu en la situació no deixarem de demanar compensacions tant administratives com econòmiques pels companys del D afectats pel retràs.

Salut.

Comissió executiva del Sindicat de presons de la FSP-UGT de Catalunya

Barcelona 16 de juny de 2008

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca