Arxivades les diligències prèvies

EL JUTJAT ACCEPTA LA PETICIÓ DE SOBRESEÏMENT D’UGTPRESONS

El titular del Jutjat d’Instrucció núm. 13 de Barcelona ha acceptat la petició formulada pel prestigiós lletrat penalista d’UGTPRESONSSr. Manuel González Peeters, i ha acordat el sobreseïment  i corresponent arxiu de les diligències prèvies que s’instruïen en aquest Jutjat en virtut de la denúncia formulada per la Fiscalia contra diversos companys, en relació a la concentració espontània que va tenir lloc a la Model el desembre de 2011.

La interlocutòria de l’Il·lustre Magistrat, impecable des del punt de vista tècnic-jurídic, desmunta una a una les tipificacions de presumptes delictes que s’insinuaven a la denúncia i arriba, per tant, a la conclusió que cal posar fi a la instrucció, ja que no s’ha acreditat  la comissió de cap dels quatre delictes imputats, fent bona, doncs, la línia de defensa invocada pel lletrat d’UGTPRESONS, Sr. Manuel González Peeters, que beneficia així no només als imputats afiliats al nostre sindicat, sinó indirectament a la resta d’afectats.

Aquest sobreseïment però no ens ha de fer oblidar l’origen de tota aquesta situació que ha tingut a 24 companys pendents d’una acusació durant més d’un any.

Va ser la pròpia administració penitenciària qui, en una maniobra que tenia com únic objectiu la intimidació del col·lectiu penitenciari, va alentar i provocar que aquestes imputacions tiressin endavant, utilitzant de principal figura al peó que tenien i tenen al capdavant del centre. 

No ens ha de fer oblidar, per tant, l’actuació que durant el matí i el migdia del 2 de desembre de 2011 va dur a terme el director del CPHB que, a diferència d’un dels seus subdirectors, va tenir un comportament deslleial amb els treballadors que, dia a dia, li treuen les castanyes del foc i que li permeten seguir cobrant el seu milionari sou, tot i el rústic estil xusquer i torrentià que caracteritza la seva gestió.

Sembla ser, però, que aquest personatge encara no ha après la lliçó i continua vulnerant drets dels seus treballadors per fer punts davant els nous responsables de la DG amb la infantil esperança que no detectin les seves evidents incapacitats i mancances formatives i democràtiques.

UGTPRESONS i elsseus serveis jurídics seguiran defensant els seus afiliats davant dels atacs de qui sigui i allà on calgui, mitjançant el despatx Gonzàlez Peeters en l’àmbit penal i la resta de lletrats de la FSP-UGT de Catalunya en l’àmbit administratiu i contenciós.

Per a més informació, podeu adreçar-vos als delegats/des del vostre centre, trucar a la nostra seu al telèfon 93 2956138 o enviar un email a l’adreça fsppresons@catalunya.ugt.org. També podeu seguir totes les novetats a través del nostre compte de twitter @ugtpresons

La lluita continua!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca