S’arxiva la imputació penal contra una afiliada del Brians1

La Secció Novena de l’Audiència Provincial de Barcelona ha dictat Auto de sobreseïment lliure en favor d’una afiliada d’UGTPRESONS, en relació a les Diligències Prèvies que s’havien instruït en virtut de denúncia formulada per una interna del CP Brians 1 el febrer de 2013, en què l’acusava, sense cap mena de fonament, d’haver-la agredit.

Durant la tramitació de la causa, el Jutjat d’Instrucció número 4 de Martorell va decretar el sobreseïment respecte de la nostra companya però només amb caràcter provisional. 

La defensa jurídica exercida per UGTPRESONS, mitjançant el nostre penalista Manuel González Peeters,va interposar llavors recurs de reforma contra aquella resolució, per entendre que el que procedia era el sobreseïment lliure i l’arxiu definitiu de les actuacions. El Jutjat de Martorell es va ratificar, però, en la seva decisió, el març de 2014.

Davant d’això, l’advocat d’UGTPRESONS va interposar en nom de la nostra afiliada, recurs d’apel·lació davant l’Audiència Provincial de Barcelona, que finalment, en data 28 de maig de 2015, ha dictat Auto en què acollint les nostres fonamentades argumentacions jurídiques, i tot i la incomprensible oposició de la Fiscalia, ha decretat el sobreseïment lliure i l’arxiu definitiu de la causa per entendre que no hi ha ni tan sols indicis de la pròpia existència dels fets denunciats per la interna.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca