JU026: sentència del Suprem

UGTPRESONS interposarà gratuïtament per als seus afiliats afectats incidents d’extensió de sentència davant del TSJC

El passat 15 de juliol, la Secció Setena de la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Suprem va dictar, dins del procediment del Recurs de Cassació núm. 2060/2014, sentència que desestima el recurs interposat en el seu moment per la Generalitat de Catalunya i que, per tant, confirma la sentència dictada per la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en data 20 de març de 2014 que estimava el recurs presentat per un dels aspirants de la convocatòria JU026.

La sentència del TSJC estableix que a l’aspirant recurrent, que era un dels qui havent superat el procés selectiu no va ésser nomenat amb caràcter definitiu el juliol de 2011 sinó que ho va ser el juny de 2012 i en ocupació provisional, se li reconeix el dret a ocupar un lloc de treball en els mateixes condicions que els 342 aspirants inicialment nomenats, amb tots els efectes administratius i econòmics corresponents.

Així mateix, se li reconeix el dret a percebre la remuneració que percebia com a funcionari en pràctiques des de què va finalitzar aquestes pràctiques fins que va obtenir l’ocupació provisional o definitiva d’un lloc de treball, amb els interessos legals corresponents.

Aquesta sentència possibilita que tots els participants de la convocatòria que es trobin en idèntica situació jurídica que l’afavorit per la sentència, i que van ser nomenats també en ocupació provisional ja sigui el gener, juny o octubre de 2012, puguin presentar incident d’extensió d’efectes en fase d’execució de sentència en el termini d’un any des de la darrera notificació d’aquella als què van ser part en el procés.

Per tant, per a la tramitació i interposició gratuïta dels incidents d’extensió de sentència dels afiliats a UGTPRESONS posem els nostres serveis jurídics a la seva disposició per aconseguir que se’ls apliquin la totalitat dels pronunciaments de la mencionada sentència

Tots els afiliats interessats podeu posar-vos en contacte amb els responsables de les seccions sindicals d’UGTPRESONS al vostre centre o amb la nostra seu central de Barcelona.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca