L’Administració abona l’equiparació retributiva a diversos caps de serveis

Com ja vàrem informar en el seu moment, en sentències dictades a partir de la primera setmana del mes de desembre de l’any 2014, la Secció Quarta de la sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va desestimar els recursos ordinaris d’apel·lació que el Departament de Justícia havia interposat contra les interlocutòries dictades pel Jutjat Contenciós número 1 de Lleida, en les quals concedia a diversos Caps de Serveis afiliats a UGTPRESONS que havien accedit al seu lloc de treball en virtut de l’Acord de condicions de treball de 2006  o en convocatòries o promocions posteriors, a obtenir l’equiparació retributiva respecte d’aquells companys que ja eren Caps de Serveis amb anterioritat.

Les sentències guanyades pels serveis jurídics d’UGTPRESONS, que no admetien recurs de cassació de caràcter ordinari, establien l’obligació d’equiparació dels imports dels respectius complements específics amb efectes retroactius, que suposaven l’abonament de fins a 5000 € en concepte d’endarreriments i amb condemna en costes a l’Administració.

Tot i les traves posades per l’Administració, finalment aquest mes de desembre de 2015, l’Administració ha acatat les sentències i ha fet efectius els imports a diversos Caps de Serveis afiliats a UGTPRESONS.

A més de les sentències ara executades, resten pendents de d’execució altres dictades i favorables a d’altres afiliats en els darreres mesos i respecte de les quals UGTPRESONS tambén’ha instat ja l’execució.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca