Condemnat el Departament a pagar els endarreriments de la JU026

El passat 20 d’abril el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va dictar resolució favorable a una afiliada d’UGTPRESONS, acceptant els argumentaris presentats pels nostres serveis jurídics i que tenien com a objectiu el reconeixement, tant a efectes econòmics com administratius, del seu dret a ocupar amb caràcter definitiu un lloc de treball des del 19 de juliol de 2011, en les mateixes condicions que els primers 342 aspirants nomenats de la convocatòria JU026.

Així mateix, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya condemna el Departament a un reconeixement indemnitzatori dels ingressos que percebia durant el període de pràctiques i que no va percebre des de la finalització d’aquest període fins el nomenament efectiu en un lloc provisional o definitiu.

UGTPRESONS va posar els seus serveis jurídics a disposició dels nostres afiliats que figuraven entre la vuitantena de participants en el procés selectiu JU026 que es podrien trobar en similar situació i, en aquest sentit, vam interposar finalment 28 demandes, la primera de les quals amb el resultat estimatori comentat.

Esperem que al llarg de les properes setmanes es vagin resolent positivament les 27 demandes restants.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca