La justícia absol un afiliat del CP Brians 2

El Jutjat d’Instrucció número 3 de Martorell ha dictat Sentència per la que acorda absoldre un afiliat d’UGTPRESONS del Centre Penitenciari Brians 2 i a un altre company,  de les acusacions que va formular contra ells un intern del MR2 l’any 2014.

Els serveis jurídics d’UGTPRESONS han assumit i exercit la defensa judicial del nostre afiliat mitjançant el prestigiós bufet penalista de l’advocat Manuel González Peeters.

La Sentència recull els arguments esgrimits per la defensa en el sentit d’entendre que la denúncia de l’intern i la seva pròpia declaració el dia del judici contenien tot un seguit de incoherències que evidenciaven el caràcter infundat de les acusacions formulades, evidència confirmada per les altres proves practicades i que han dut a la Magistrada a decretar l’absolució dels acusats, qualificant literalment d’inversemblant la versió dels presumptes fets donada per l’intern que va presentar la denúncia.

Els serveis jurídics d’UGTPRESONS segueixen i seguiran estant al costat dels nostres afiliats exercint la seva defensa tant en l’àmbit penal com en el disciplinari.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca