Acomiadament en cas de contracte temporal i cessament d’interinatges

El gabinet jurídic de la UGT inicia una campanya de reclamacions

El passat mes de setembre de 2016, el Tribunal de Justícia de la Unió Europea va establir, en relació a una sentència que afectava a una treballadora interina del Servei Gallec de Salut, que quan es produeix la finalització d’un contracte temporal cal indemnitzar de la mateixa manera que en cas d’un acomiadament objectiu de qualsevol treballador en una empresa privada, és a dir, amb 20 dies per any treballat.

Això ha provocat pronunciaments dels Tribunals Superiors de Justícia de diferents comunitats autònomes -com Andalusia, País Basc, Astúries o Madrid-, que estan fallant en aquest sentit i, a més, ho apliquen a tots els contractes temporals. La doctrina també és aplicable al personal funcionari interí.

El Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya ha posat en marxa una campanya perquè reclamin aquestes indemnitzacions tots els treballadors i les treballadores temporals que hagin finalitzat el seu contracte i no hagin estat indemnitzats durant l’any anterior.

També poden reclamar els funcionaris interins que hagin estat cessats per cobertura reglamentària de la plaça, amortització o cessament de la urgència o la necessitat, dins dels quatre anys anteriors.

Els afiliats a UGTPRESONS que us trobeu en algun d’aquests casos, us heu de posar en contacte directament amb el Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya per telèfon (93 304 68 50) o per correu electrònic (gabinetjuridic@gabinetjuridic.ugt.cat).

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca