Aconseguim la contractació de 40 interins

UGTPRESONS porta exigint des del mateix dia 31 de maig, data de finalització de la pràctica totalitat dels interins tècnics especialistes, que tots i cada un d’ells havien de ser renovats, tal i com es va comprometre el Conseller en les seves intervencions tant al Parlament com davant els mitjans de comunicació.

Per aconseguir-ho, i tenint en compte la negativa del Departament de Justícia i de la Direcció General a fer-ho, UGTPRESONS vam iniciar una campanya basada en quatre fronts.

El primer consistia en la presentació per part de cada un dels interins no recol·locats d’una sol·licitud exigint la seva reincorporació en base als compromisos adquirits pel propi Conseller de Justícia.

El segon va consistir en reunir-nos amb diferents Grups Parlamentaris, en concret el PSC i Ciutadans, i explicar-los la situació en la que es trobaven aquests interins, així com les mentides que el Conseller va verbalitzar en seu parlamentària quan va assegurar que cap interí es quedaria sense feina. D’aquestes reunions vam aconseguir el compromís d’aquests Grups d’exigir la compareixença del Secretari General del Departament davant la Comissió de Justícia del Parlament.

El tercer es va basar en la denuncia als mitjans de comunicació de la greu situació de massificació que pateixen alguns centres i la necessitat urgent d’incrementar les plantilles amb la contractació de nou personal.

I, per últim, UGTPRESONS es va adreçar al Síndic de Greuges demanant-li la seva intervenció per tal que, com a organisme creat per a la defensa dels ciutadans, exigís la reincorporació de tots els companys interins.

Dir-vos que aquestes mesures de pressió exercides per UGTPRESONS han donat com resultat que a partir d’avui mateix, des de Recursos Humans de la Direcció General, començaran a contactar amb els que formeu part de la borsa i, a mesura que ho facin, uns 40 companys s’aniran incorporant a partir de dilluns vinent amb un contracte que finalitzaria el proper 30 de setembre.

Les places que us oferiran per ordre d’antiguitat de la borsa seran:

  • 10 llocs de GAMV al CP Brians 1
  • 10 llocs de GAMV al CP Brians 2
  • 10 llocs de GAMV al CP Quatre Camins
  • 5 llocs de GSI al CP Lledoners
  • 5 llocs de GSI al CP Puig de les Basses

Aquests 40 companys s’afegiran als actuals 36 que van ser renovats en els seus llocs el passat dia 1 de juny, i si bé sempre és una bona notícia la contractació de personal, en aquest cas ho és en part ja que encara quedarien 14 companys a la borsa sense ser nomenats.

Si el que volen es tenir un petit romanent d’una desena i escaig de companys per cobrir eventuals “incidències”, el que haurien de fer és fer una convocatòria pública de borsa tal i com l’actual Acord de Borsa preveu, i deixar de jugar amb els actuals integrants de la borsa.

Per tant, UGTPRESONS continuarà demanant que la resta de companys que no seran encara nomenats ho siguin de manera immediata.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 15 de juny de 2017

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca