Parc temàtic ‘CPModel’

“Guia turístic” que insulta als funcionaris

Com sabeu, poques setmanes després que el Conseller Sr Mundó culminés l’ignominiós procés de tancament precipitat de la Model, massificant d’interns diversos centres i dispersant de manera humiliant a centenars de treballadors, les instal·lacions de l’antiga presó de preventius de Barcelona es van convertir a corre-cuita en una mena de museu/parc temàtic obert a les visites dels ciutadans interessats.

Dijous passat, durant la visita d’un dels grups, un personatge que actualment és un intern en règim obert i que, pel que sembla, ha estat contractat pel CIRE per “ajudar” en el desenvolupament d’aquestes visites, es va erigir en guia professional i va interpel·lar els visitants efectuant diverses explicacions i dissertacions, en bona part dirigides a faltar el respecte i insultar els funcionaris de la Model i la seva tasca.

Resulta ofensiu i inacceptable que els 500 treballadors de la Model que han estat obligats de manera forçosa a deixar el seu lloc de treball hagin de veure ara com persones contractades per l’Administració es dediquen a faltar-los al respecte i a lesionar el seu honor i el dels companys ja jubilats, presentant-los com uns indesitjables davant de ciutadans que participen en el tour turístic de les instal·lacions del carrer Entença.

Des d’UGTPRESONS ja ens hem posat en contacte amb la Direcció General de Serveis Penitenciaris per exigir-los que de manera urgent i immediata es posi fi a aquesta situació que molt ens temem que es deu haver produït en ocasions anteriors. No fer-ho significaria que tant la Direcció General com el propi equip directiu que encara roman al centre comparteixen l’opinió d’aquest intern.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 24 de juliol de 2017

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca