Plagues d’insectes i rates

Us informen que degut als últims incidents i comunicats d’incidències que s’estan produint a bona part del nostre centre en relació a les paneroles, rates, ratolins, mosquits, xinxes i altres insectes, els quals ens afecta a tots, funcionaris i interns en la vida diària del centre, el Responsable de Prevenció i Salut Laboral d’UGTPRESONS ha fet una visita al centre a instàncies de la Secció Sindical de CPQC.

En aquesta visita, el responsable de Riscos Laboral de l’Administració a CPQC ens ha transmet les bones paraules i el pla de xoc que la Direcció del Centre té previst dur a terme amb l’empresa encarregada de la desinfecció, actuacions que porten transmetent-nos en les darreres reunions però que al final queden en això, paraules i petites actuacions de prevenció.

El que s’ha detectat, i és evident, és que tenim un problema greu de plagues de paneroles a tot el centre i s’ha de fer un pla de xoc a gran escala i deixar de fer les petites actuacions de prevenció per després.

Un dels focus principals en els mòduls nous són les teulades, fet especialment greu al mòdul 8 on l’acumulació de la brutícia és evident i es podria solucionar amb la certificació de les línies de vida per tal de poder-les netejar de forma regular i sistemàtica. Perquè portem esperant des que es van construir aquests mòduls que algú les certifiqui, perquè no es fa ja??

Si l’actual empresa no és capaç d’aportar solucions, perquè no busquem una altra que si pugui o vulgui.

Les actuacions previstes per part de Prevenció i Salut Laboral d’UGTPRESONS són realitzar un informe en relació a l’actual estat del nostre centre, amb les seves mancances respecte a les plagues, per presentar-lo al Comitè de Seguretat i Salut el proper mes de setembre, per tal de poder corregir de manera immediata les plagues que patim al centre amb els mitjans que facin falta, fins arribar a la màxima instància, si cal, que seria el Departament de Sanitat.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca