Renovació nomenaments d’interins

A la reunió d’aquest matí de la Mesa Sectorial, UGTPRESONS ha mantingut una reunió bilateral amb la Subdirectora General del Departament de Justícia per tractar en exclusiva la inacceptable situació que han de patir reiteradament els companys interins quan s’apropa la data fi del seu nomenament.

UGTPRESONS ja va defensar en solitari aquests companys a la Comissió de Justícia del Parlament quan el passat 6 de juliol vam exigir el nomenament sense data fi de TOTS els interins Tècnics Especialistes un cop se’ls acabés l’actual contracte.

Aquest matí hem tornat a demanar a la Subdirectora General del Departament de Justícia que complís amb el compromís expressat pel Conseller de Justícia en relació a què “cap treballador quedarà sense ser recol·locat independentment de la seva situació administrativa” i es renovessin el 100% dels actuals interins que acaben contracte el 30 de setembre.

La Subdirectora General ens ha comunicat que encara no han acabat l’estudi de necessitats i, per tant, no poden determinar quin serà el nombre d’interins que seran renovats, però que treballen per a què siguin el màxim possible, tot i que no garanteix que sigui el 100% ja que, segons ens ha manifestat, en no haver-hi ningú disponible a la Borsa de Treball, si renovessin tots els actuals interins no podrien cobrir situacions urgents que sorgeixin.

UGTPRESONS li ha deixat clar que la renovació ha de ser de la totalitat dels interins i que, en cas que no sigui així, aquesta s’ha de fer per estricte ordre d’antiguitat.

No pot ser excusa per no renovar a la totalitat dels interins el fet que no hi hagi “gent a la borsa”, ja que aquesta pot ser reoberta amb incorporació de personal aplicant l’actual Acord de Borsa de Tècnics Especialistes en vigor.

UGTPRESONS ha exigit una reunió urgent per tal de tractar aquest tema de manera immediata.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca