Publicació llistes definitives JU027

En el DOGC d’avui dia 4 d’octubre de 2017 s’ha publicat finalment la resolució per la qual s’aprova i es fan públiques les llistes definitives d’admesos i exclosos a la convocatòria del procés selectiu per proveir 80 places del cos de titulació superior, psicologia, de la Generalitat de Catalunya, corresponents de l’àmbit funcional d’execució penal.

Finalment el nombre total d’aspirants admesos en el torn lliure ha estat de 687 i el d’exclosos és de 28. En el torn de promoció interna el nombre d’aspirants admesos és de 1 i no hi ha cap persona exclosa. En quant a les places reservades per a les persones amb una discapacitat legal reconeguda igual o superior al 33%, el nombre d’aspirants admesos és de 27 i el d’exclosos, de 5.

Malgrat la insistència reiterada d’UGTPRESONS en que es distribuïssin les els 2 exàmens de la primera prova en dos jornades, el Tribunal ha decidit que aquestes es facin el mateix dia, el 21 d’octubre, a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (entrada pel c. John Maynard Keynes, núm. 1-11), i en els següents horaris:

Primer exercici: test de coneixements
Convocatòria: 8:30 hores. Tancament d’aula: 8:50 hores. Inici prova: 9 hores.

Segon exercici: preguntes curtes de caràcter teoricopràctic
Convocatòria: 13 hores. Tancament d’aula: 13:10 hores. Inici prova: 13.15 hores.

Recordeu que us haureu d’identificar mitjançant DNI, permís de conduir o passaport, i que heu de portar un bolígraf de tinta de color negre/blau i un corrector líquid de color blanc.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca