UGTPRESONS exigeix respecte per als participants al procés selectiu de Psicòlegs

Respecte pels més de 400 participants del procés selectiu del cos de psicòlegs que es va iniciar el passat dissabte. Això és el que UGTPRESONS hem demanat aquest mateix matí a responsables del Departament de Justícia, alhora que hem demanat es traslladi aquesta petició als membres del Tribunal.

UGTPRESONS va demanar en innumerables ocasions que els dos exercicis que formaven part de la primera prova es realitzessin en dues jornades diferents per tal d’evitar el que va succeir i van haver de patir els participants al procés. És del tot inacceptable que els participants haguessin d’estar pràcticament esclavitzats en una cadira durant gairebé 8 hores amb la impossibilitat d’aixecar-se al llarg de tota la prova i amb només un descans de 30 minuts.

És indubtable que la sensació d’angoixa que suposa participar en un procés selectiu en el que et jugues el futur es potencia quan les condicions en les que es desenvolupen les proves no són les adequades, i creiem que la fórmula utilitzada el passat dissabte va ser clarament perjudicial per els participants.

Per això, UGTPRESONS ens hem posat en contacte amb responsables del Departament de Justícia per traslladar-los la nostra indignació i els hem fet veure que no es pot repetir aquesta circumstància en els següents processos selectius que es duguin a terme.

En relació als resultats del primer examen de la primera prova i a la publicació del rànquing, UGTPRESONS hem traslladat tant la nostra sorpresa a què s’hagués informat el mateix dissabte que el resultats es farien públics la primera quinzena del mes de gener, incomplint només 3 dies després el calendari fet públic el passat dia 18 a la Mesa sectorial, com la manca de respecte que suposa tenir durant gairebé 3 mesos a més de 400 participants sotmesos a una angoixa gratuïta.

UGTPRESONS hem demanat la publicació immediata, almenys, del resultat del primer examen, ja que, tenint en compte que va ser tipus test, la seva correcció no requereix d’una gran inversió de temps i permetria no mantenir els participants durant 3 mesos sotmesos a una incertesa innecessàriament prolongada, ja que podrien saber si estan o no dintre dels 300 participants que passen l’injust topall que determinen les bases.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca