El Dep. de Justícia es continua burlant dels treballadors penitenciaris

ARA CREEN NOUS LLOCS DE DIRECCIÓ PER COL·LOCAR ELS SEUS “AMIGUETS”

Només 6 mesos desprès que el Departament de Justícia publiqués al DOGC els vergonyosos concursos per cobrir, per la via de la Lliure Designació, els llocs de Subdirector d’Interior i de Tractament de la Model, i el de Director del Centre Obert Bcn 1, quan aquests centres o ja no existien o deixaven d’existir en setmanes, i amb l’objectiu de “pagar” serveis prestats al seu personal i “blindar” de per vida les seves desproporcionades retribucions, ho han tornat a fer.

A la Mesa Sectorial del passat dimarts el Departament de Justícia va presentar un Acord de Govern que modifica les Taules Salarials i les RLT de centres penitenciaris amb el clar rerefons de possibilitar que “estrets col·laboradors” que ara no poden ser nomenats en llocs de Directors i de Gerents de determinats centres per no complir els requisits, puguin ser ara nomenats.

I si amb això no fos suficient, i com necessiten més “forats” per col·locar més “coneguts”, també han decidit dotar de la necessària, essencial i indispensable figura del Subdirector de Règim Interior als 4 centres oberts que hi ha a Catalunya.

Recordem que la principal funció que té aquest lloc de direcció és la de “dirigir, coordinar i supervisar les actuacions encaminades a garantir la seguretat interior dels establiments i la convivència ordenada i pacífica”, de manera que queda suficientment acreditat que és urgentíssim que aquestes funcions siguin desenvolupades en uns centres de règim de semillibertat on durant el dia i el cap de setmana no hi ha interns, i que quan aquests hi són, per la nit, és l’única franja horària en la que no hi haurà Subdirector de Règim Interior.

I tenien la pretensió que avaléssim aquesta nova provocació!!!!!

UGTPRESONS vam deixar clar que només acceptaríem una modificació de les Taules Salarials si fos per eliminar els desequilibris retributius existents entre diferents cossos amb idèntiques tasques, com els companys administratius que treballen colze a colze amb els companys genèrics oficines, o entre els Caps d’Unitat també de les diferents oficines, entre d’altres.

UGTPRESONS ja ens vam quedar sols denunciant fa 6 mesos el que va fer el Departament de Justícia i en aquesta ocasió, de nou vam rebutjar contundentment aquesta nova actuació èticament reprovable del Departament de Justícia i vam exigir la renúncia a aquest nou “projecte d’acomodació d’amiguets”.

Una nova mostra del menyspreu que ens estan dispensant contínuament els nostres responsables, que mentre ells busquen fórmules per donar una sortida ben retribuïda als seus i, ara fins i tot, sense pràcticament contingut de feina, la resta de mortals hem d’esperar anys per consolidar un lloc de treball.

Salut!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca