Brutal agressió a un company al MR5

El divendres 15 de desembre, el nostre company, el CUSI del mòdul 5, va patir una brutal agressió per part d’un intern mentre es procedia a fer un escorcoll reglamentari a la seva cel·la.

L’agressió va ser de tal magnitud que es va haver d’activar un codi 2 i el company va ser portat a la mútua per rebre assistència dels cops de puny i puntades de peu que va rebre.

Gràcies a la professionalitat de la funcionaria que l’acompanyava en l’escorcoll i a la ràpida actuació dels funcionaris de PS, que van poder reduir l’intern, l’incident no va passar a ser de molt greu a fatídic.

Des d’UGTPRESONS, rebutgem l’agressió i exigim la Direcció del centre que no defugi de les seves responsabilitats i actuï d’ofici contra l’intern, d’altra banda reincident en aquestes agressions, i que presenti denuncia al jutjat competent demanat delicte d’atemptat contra l’autoritat.

Fets tant greus com els succeïts no poden quedar impunes i requereixen d’una resposta contundent contra els agressors que serveixi per dissuadir a aquells que veuen “gratis” agredir els treballadors i treballadores penitenciaris i per donar a aquests el recolzament que es mereixen.

Aquest lamentable incident hauria de fer que la Direcció s’oblidés de “solucions imaginatives” en relació a la dotació de funcionaris a les cabines dels mòduls, i que, tal i com UGTPRESONS vam demanar a la reunió que vam tenir aquest mateix dilluns amb la direcció el centre, és doti amb 2 funcionaris les cabines, ja no només pel gran volum de feina que s’ha de gestionar, sinó per garantir la seguretat i eficàcia del servei.

Des de la secció UGTPRESONS de Lledoners, desitgem una ràpida i total recuperació del nostre company i posem els nostres serveis jurídics a la seva disposició per actuar contra l’intern agressor.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca