Reunió amb la direcció

Assisteixen  per part de la Direcció:  el sotsdirector d’interior, el gerent i la cap de RRHH actuant com a secretaria. Per la part sindical assisteixen UGT, CSIF, CATAC  I CCOO.                                      

INFRAESTRUCTURES

El gerent ens comunica que la rampa del pàrquing està en la seva fase final i que en breu entrarà en servei. També ens diu que a la sala de descans finalment hi instal·laran una pica per poder netejar els estris de menjar, a falta d’autorització administrativa.

Al DERT hi posaran 2 monitors més amb particions, de manera que es podrà seguir el circuit dels interns amb més facilitat.

Malgrat ser una reivindicació nostre, el gerent descarta posar una tanca que impedeixi veure els cotxes aparcats al pàrquing de l’exterior del A2F, des de l’interior de la cafeteria, donat que no suposaria cap millora en la privacitat dels funcionaris.

Es proposa posar cortines a les cabines dels mòduls i a  les P06, per impedir l’entrada del sol i guanyar en climatització i confort.
S’aniran canviant els televisors de les sales de dia que estiguin en més mal estat , i es farà un estudi de les necessitats reals de climatització  dels espais.

GESTIÓ DEL PERSONAL   ( LLIURANCES)

A partir de primers de febrer,  els GAMP es desvincularan dels GAMV.  Es definiran àrees funcionals com la OGI, TALLERS, SERVEIS EXTERIORS, SUBMINISTRES, ACCESSOS I EDUCATIU…

Es formaran subgrups per àrees funcionals amb lliurances del 25%.

Els CUSIS i els CAF, pel que fa a les lliurances  també aniran per separat.

CONCURS HORARI 2018

S’intentarà convocar a finals de gener de 2018 per facilitar les assignacions i es procurarà tenir-ho resolt a finals de febrer.

PROCESSOS DE SELECCIÓ PENDENTS

Estan pendents d’incorporació 1 cap de serveis que està seleccionat, 2 cusis també seleccionats i  2 cusis que estan pendents de publicació al ATRI.

Pel que fa a Rehabilitació han quedat desertes 2 places de caps de programes i una de  cap de treball social.

Es demanaran reforços a la borsa extraordinària d’interins que ha convocat fa pocs dies la DG.

REPERCUSSIÓ AL DERT DE LA CIRCULAR 2/2017 DE  RÈGIM TANCAT

Hi haurà un educador a temps complert i dos psicòlegs al 25%. A nivell d’interior, no s’augmentarà la dotació

CAFETERIA EN CAPS DE SETMANA

Es  proposa que hi hagi un cuiner també els caps de setmana a fi d’augmentar la qualitat del menjar i  que la cafeteria no tanqui a les 16:00 sinó a les 19:00, com a d’altres centres.

DOS FUNCIONARIS/IES  A LES CABINES

UGTPRESONS proposa que es doti a les cabines de mòdul  de dos funcionaris, atès que el volum de feina és molt estressant pel personal assignat al servei, i això al final el que provoca és la disminució de la seguretat als mòduls, una mostra de la qual és la greu agressió ocorreguda la setmana passada al cusi del mòdul 5.

Molta  atenció sostinguda,  decisions ràpides, responsabilitats, soroll constant del telèfon, excessiva automatització de les tasques, les portes de tractament, les P08 i P07, la interfonia, etc… Aquest esforç satura les capacitats de resposta del treballador, ocasionen problemes de salut, esgotament emocional i pot generar risc d’errors i accidents.  

Però la resposta per part del gerent es la que ja ens veiem a venir… “no tenim personal suficient”, i això tenint en compte que la plantilla ha tingut un increment considerable de personal en els últims mesos!! 

UGTPRESONS seguirà exigint la dotació de 2 funcionaris per mòdul per evitar que  fets semblants es tornin a repetir.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca