Ampliació de la borsa de reforços

La Direcció General de Serveis Penitenciaris ha publicat avui al portal del encat un nou procés d’ampliació de candidats per integrar l’actual borsa de reforços que es va constituir el passat desembre.

Tot i ser coneixedors que aquesta possibilitat es produiria, ja que ningú pot qüestionar la necessitat de personal que pateixen els centres penitenciaris i que cada dia s’incrementa per diferents motius (jubilacions, promoció professional, malalties, etc…), la notícia d’avui només fa referència a aquesta ampliació, convocant a unes proves físiques pel proper dia 20 de febrer al CARde Sant Cugat, però sense concretar el número d’aspirants ni les necessitats de personal.

UGTPRESONS s’ha posat immediatament en contacte amb els responsables de RRHH de la Direcció General per intentar aconseguir informació més aclaridora del procés, i de la nostra conversa mantinguda només podem traslladar-vos que:

  • Reconeixen la necessitat d’incorporar més personal de cara als períodes de Setmana Santa i, sobretot, d’estiu.
  • Que per això es fa una nova convocatòria de proves físiques de la que no han pogut concretar, però, el nombre de participants.
  • Que, tot i no concretar el nombre d’aspirants, tenen “reservat” el Car de Sant Cugat per fer les proves a 200 persones.
  • Que els convocats serien els que no ho van ser a la sessió del passat 14 de desembre, a més de casos de participants que haguessin fet alguna al·legació prèvia i no van ser convocats.
  • La traca final ha estat quan se’ns ha confirmat que els companys que es van incorporar el passat 20 de desembre finalitzaran el seu contracte el 19 de febrer i no el 28 com estava previst.

UGTPRESONS hem demanat una reunió urgent per tractar el procés d’accés d’aquests nous companys i companyes, i hem exigit:

  • Primer de tot confirmació de la renovació de tots els companys que ara mateix ocupen reforços i que, sorprenentment, ara finalitzaran el seu nomenament el 19 de febrer.
  • Concreció del nombre de noves incorporacions efectives que es produiran als diferents centres penitenciaris com a conseqüència d’aquesta ampliació.
  • I, sobretot, que es tornin a cridar a aquells companys que van participar a la sessió de proves físiques del dia 14 de desembre i que no les van superar, ja que seria del tot injust no donar-los una nova oportunitat.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca