En defensa de la Dignitat i els Drets del treballadors

Des de la secció sindical d’UGTRESONS de BRIANS1 us volem del següent:

El passat dia 29 de desembre, davant dels insults que apareixien a l’ordre 12/2017 dirigits a la plantilla i després que membres de la nostra executiva mantinguessin una reunió amb el Director General el passat dia 27 de desembre per parlar de tots els canvis establerts de forma precipitada per la nostra Direcció i sobre tot per tractar de l’ordre en qüestió, vam creure necessari reunir-nos de forma urgent amb el senyor Josep Font per transmetre-li el rebuig de TOTA la plantilla pels termes utilitzats en dita ordre, i li vam exigir la seva immediata retirada o modificació.

Per la seva part, el Director, ens va comunicar que l’ordre era totalment correcte i que no tenia cap intenció de moure ni una sola coma de dita ordre, al temps que ens va manifestar de corregir altres “males praxis”.

Des d’UGTPRESONS pensem que es un greuge i una falta de respecte intolerable dirigit a una plantilla que ha treballat molt i molt bé, en especial en els últims temps, i volem manifestar el nostre absolut rebuig per les formes que té aquesta nova Direcció que es centra en un total absolutisme, allunyant-se del que seria una feina en equip, de coordinació i col·laboració amb els seus treballadors, eines de treball imprescindibles per l’èxit d’una complexa transformació i reforma. Contràriament, el nou Director actua d’una manera unilateral i sense tenir en compte els coneixements ni professionalitat d’una plantilla amb bagatge sobradament demostrat any rere any.

Es per això que ens adherim i fem nostre l’escrit dirigit al Director General per els altres sindicats, confirmant el que ja estàvem fent, unint forces i fomentant la unitat sindical, denunciant i seguint units davant els actes d’una Direcció arrogant que menysprea als seus treballadors.

De la mateixa manera, UGTPRESONS no consentirem, ni tolerarem cap insult ni falta de respecte cap als treballadors que representem, i molt menys que ningú posi en dubte la professionalitat d’una plantilla que en el transcurs dels anys ha demostrat sobradament la seva professionalitat. Seria molt greu pensar que durant tants anys s’ha deixat treballar a tota una plantilla sabent què s’estava fet malament i que cap direcció ha fet res al respecte i resulta que ara vostès es donen compte ara…????….no permetrem que el nostre bon nom i professió es vegin menyspreats per direccions que han demostrat que amb tots els canvis que ha realitzat fins al dia d’avui, no saben com funcionen les coses a Brians 1.

Per això la nostra intenció de comunicar-vos a TOTS que estem i estarem units tots els sindicats per el bé comú i per aconseguir que es rectifiquin totes les anomalies que ha fet la Direcció actual, i que UGTPRESONS s’afegirà a tots aquells actes que tinguin com a finalitat, l’única cosa que te importància per a tots nosaltres…. la defensa de tots els nostres drets.

Secció sindical d’UGTPRESONS del C.P. Brians 1

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca