Limitació restrictiva dels canvis de servei

UGTPRESONS ha tingut coneixement que, a determinats centres, els equips directius mitjançant comunicats o les oficines de personal de manera verbal estan informant el personal de règim interior que al llarg d’aquest 2018 quedarien limitats els canvis de servei a un màxim de 24.

Sempre amb el paraigües que “son indicacions de la Direcció General i no podem fer res” els directors d’alguns centres han decidit obviar la possibilitat que li dona la instrucció 1/2012 que regula els canvis de servei i que diu literalment “la direcció del centre podrà autoritzar canvis de servei que superin el límit indicat

Ens trobem de nou, doncs, amb una aplicació restrictiva i interessada d’una part del nostre Acord de Condicions Laborals, alhora que veiem com d’altres ja no tan interessants per l’Administració resten temporalment en suspens, com podria ser la suspensió del Servei de Transport, o directament no és compleixen, com les publicacions anuals de concursos de trasllats o oposicions.

UGTPRESONS ja s’ha posat en contacte amb responsables de la Direcció General per tal de buscar una solució a una limitació que afecta de manera directa a centenars de treballadors i treballadores i a la seva conciliació laboral i familiar i que pot fer que moltíssims companys es vegin obligats a fer centenars de kilòmetres extres de manera gratuïta.

UGTPRESONS hem traslladat també la provocació que suposa anunciar gairebé al mateix temps la suspensió d’un servei cabdal com el de transport i la restricció del nombre màxim de canvis de servei, i més quan aquesta restricció no respon a cap criteri concret, ja que des del punt de vista del servei el fet de concentrar jornades laborals sempre s’ha demostrat positiu per la continuïtat i el seguiment que els professionals poden fer dels problemes que es van trobant.

UGTPRESONS exigirà que aquesta limitació de 24 serveis resti sense efecte i demanarem a tots els directors dels centres que facin servir la seva potestat que li atorga la Instrucció 1/2012 per autoritzar un nombre de canvis superior al límit indicat.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca