Processos de mobilitat

El proper dia 1 de febrer es produirà una reassignació important de personal com a conseqüència de la resolució d’un seguit de processos de mobilitat que afectarà de manera directa tant a funcionaris de carrera com a interins i que està generant, d’una banda, grans expectatives i, de l’altra, alguns dubtes que entenem s’han d’aclarir.

PROCÉS DE COMISSIONS DE SERVEIS

UGTPRESONS havíem exigit des de l’inici que el personal definitiu tingués prioritat alhora d’accedir als llocs vacants que s’han anat generant per diferents circumstàncies a determinats centres, cosa que s’ha confirmat amb l’oferiment de 75 llocs vacants a ocupar en comissió de serveis.

Dir-vos que, malgrat hi ha qui diu el contrari, la participació i accés a un lloc en comissió de serveis sí comporta la reserva del lloc del qual es participa, així com de l’horari i destinació, tal i com reflecteixen els nostres acords.

Dir-vos també que la participació en aquest procés està reservada únicament als funcionaris de carrera del cos de Tècnics Especialistes i que, en cas d’obtenir-ne un lloc, s’hauran d’incorporar el proper 1 de febrer de 2018.

PROCÉS DE MOBILITAT D’INTERINS

UGTPRESONS vam aconseguir el passat 31 de maig que un importantíssim nombre d’interins que fins aquella data encadenaven nomenaments o patien períodes en els que no treballaven, poguessin accedir a un lloc estructural. Malgrat la seva estabilitat actual, molts d’ells es van veure obligats a “triar” llocs treball a centenars de kilòmetres de distància dels seus domicilis.

UGTPRESONS entenem que aquests nous processos han de permetre esmenar ara aquesta situació, i aquest mateix matí, hem reiterat la nostra demanda que aquests companys puguin accedir als llocs que alliberin els funcionaris de carrera que accedeixin a un lloc pel procés de comissions de serveis, així com als que no siguin ocupats pels mateixos.

Esperem resposta positiva per part de la Direcció General d’aquesta demanda.

PLACES ESTRUCTURALS

Tal i com us vam informar el passat 15 de novembre UGTPRESONS vam aconseguir que la totalitat dels companys interins que finalitzen contracte el proper dia 31 de gener i que encara no ocupen un lloc de treball amb caràcter estructural ho puguin fer.

Per això, hem demanat que tant punt tinguin resolt els processos d’assignacions anteriors es doni l’oportunitat a aquests 92 companys a escollir un lloc estructural per ordre de rànquing de la borsa de treball.

Finalment, i per tal de garantir que els processos es desenvolupin d’aquesta manera, hem demanat una reunió específica amb la Direcció General per tractar d’aquesta qüestió el més aviat possible.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca