Reunió monogràfica transport penitenciari

El passat dimecres els sindicats representatius vam exigir una reunió amb responsables de la Direcció General amb capacitat real de decisió per tal de desbloquejar diversos temes urgents entre els que figurava la problemàtica relacionada amb el Transport Penitenciari.

Com sabeu, i respecte al Transport, vam exigir un document on s’acreditessin els termes i condicions del contracte major de licitació, a més de buscar una solució urgent a la situació que estava a punt de generar-se al CP Puig de les Basses.

El mateix divendres vam poder aturar el desgavell que l’Administració estava a punt de provocar al CP Puig de les Basses eliminant el servei de transport quan els horaris de Rodalies impossibilitaven l’arribada al centre en uns horaris coincidents amb l’inici i final de les jornades laborals.

I aquest matí, en la reunió que hem celebrat, se’ns ha facilitat el que vam exigir, l’esborrany del “Plec de Prescripcions Tècniques” que ha d’acompanyar al concurs d’adjudicació de Transport Penitenciari i que es publicarà al DOGC en les properes setmanes.

Els sindicats representatius hem volgut deixar clar que no compartim ni recolzem la “solució” (els famosos Bonotrens) que han decidit implementar per pal·liar el perjudici que suposa l’eliminació d’un dret al que tenen els treballadors i treballadores, i, per tal que aquesta situació duri el mínim temps possible, hem exigit que el concurs es publiqui amb la major celeritat possible, i més quan, ara sí, sabem amb certesa l’existència de les bases.

Aquesta mateixa denúncia i exigència l’hem traslladat a la reunió de la Mesa Sectorial que ha tingut lloc també aquest mat i a la que han assistit responsables del Departament de Justícia així com de Funció Pública, i hem manifestat amb claredat que aquesta problemàtica generada per la falta de previsió i inoperància de l’administració s’ha de resoldre en el menor temps possible.

CSIF, CC.OO, UGT i CATAC

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca