Promoció interna especial del D al C

Avui s’ha publicat al DOGC núm. 7588 la resolució JUS/572/2018, de segona convocatòria, pel sistema de torn especial de promoció interna, per a l’accés des del cos d’Auxiliar Tècnic, grup D, al cos de Tècnics Especialistes, grup C.

Els requisits per participar-hi són:

  • Ser funcionari de carrera del cos Auxiliar Tècnic de serveis penitenciaris i tenir una antiguitat mínima de 2 anys de servei actiu en aquest cos.
  • Estar en possessió del títol de batxiller o tècnic, o una titulació equivalent, segons el que disposa l’Ordre EDU/1603/2009, de 10 de juny.
  • També podran participar les persones que no posseeixin cap d’aquestes titulacions, però tinguin una antiguitat de 10 anys en el cos auxiliar tècnic, o de 5 anys en el mateix cos sempre que hagin superat un curs de formació impartit pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.
  • Recordeu que també es poden presentar els funcionaris de carrera del cos Auxiliar Tècnic que es trobin en situació administrativa que comporti reserva de lloc o destinació, en prestació de serveis en altres administracions o en excedència voluntària per incompatibilitats o per interès particular.
  • Acreditar coneixements propis del certificat de nivell B de llengua catalana.

El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals a comptar del dia següent a la publicació, per tant, finalitzarà el proper dia 17 d’abril. Atesa la coincidència amb els festius de Setmana Santa, els participants han de tenir en compte que el formulari per a la presentació de les sol·licituds, ja sigui de forma telemàtica o presencial, no estarà habilitat fins al proper dia 3 d’abril.

Si les persones interessades tenen alguna dificultat en accedir al formulari de sol·licitud de participació a partir del proper dia 3 d’abril, ha de posar-se en contacte amb el Servei de Selecció i Provisió.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca