Denunciem el Director de Brians 1 i el Subdirector General de RRHH

Avui UGTPRESONS teníem previst visitar el centre penitenciari de Brians 1 per tal d’exercir el nostre dret a accedir als centres de treball, i poder, així, informar els treballadors i treballadores de tot allò que pugui ser del seu interès.

I diem teníem previst perquè, tot i haver pogut parlar amb els companys d’oficines, i entrar fins a l’àrea de rehabilitació, més enllà del 4t accés, per parlar amb els companys i companyes de tractament, se’ns ha limitat parcialment l’exercici del dret que tenim com a representants dels treballadors, i se’ns ha impedit l’accés a la zona de mòduls.

Cal dir que UGTPRESONS portem visitant diferents centres al llarg de les darreres setmanes i que, com no pot ser d’una altra manera, les direccions dels centres no han posat cap impediment ni limitació en l’accés a totes les àrees.

Però el Director de Brians 1 és diferent i, si fins ara estava dedicat a trencar la bona convivència que hi havia al centre abans de la seva arribada, ara entra en les limitacions de drets sindicals cosa que, si la primera part és ja irresponsable, la segona podria entrar ja en una fase delictiva.

Per això UGTPRESONS hem presentat denúncia davant el Jutjat de Guàrdia de Martorell per uns fets que podrien ser constitutius del delicte contra els drets dels treballadors tipificat a l’article 315 del Codi Penal, castigat amb pena de presó de 6 mesos a 2 anys.

A banda d’això ens hem posat en contacte amb el Director General de Serveis Penitenciaris, superior jeràrquic del director de Brians 1, per demanar-li una reunió urgent i tractar de manera específica la greu problemàtica que s’està vivint en aquest centre.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca