Èxit de la concentració protesta

Els Sindicats CCOO, CSIF, UGT i CATAC, volem agrair la gran participació de tots els treballadors i treballadores del CP. Brians en la Botifarrada Popular d’aquest 09 de maig, on heu fet valer el nostre dret a defensar les condicions laborals i la nostra dignitat professional, essent secundada de forma contundent per més de 300 persones al llarg del matí. Demostrant una vegada més la gran capacitat de resposta dels treballadors del CP. Brians 1 per mobilitzar-se en defensa dels drets laborals i socials.

Volem agrair la participació de tots els companys i companyes que han vingut en representació dels Centres Penitenciaris d’arreu de Catalunya que han volgut solidaritzar amb tots els treballadors del CP. Brians 1, ja que són coneixedors de la greu situació que estem vivint en aquests moments.

També volem  agrair  molt  especialment  als  treballadors  i  treballadores que estaven de servei i que volien participar de manera simbòlica, recollint un entrepà de botifarra, fent ús del seu dret de descans per esmorzar o dinar. I no han pogut accedir a la zona on realitzava (entre el pàrquing dels treballadors i la zona perimetral del centre), sota amenaça del director d’expedientar tothom que ho fes.

Per acabar els Sindicats valorem que el resultat de la protesta ha estat un èxit i d’això hem d’estar orgullosos els treballadors i treballadores. Ens hem mobilitzat quan ens ha  tocat  i  ara  li  toca  a  la Direcció General  de Serveis Penitenciaris, rectificar i cessar al director del CP Brians 1, responsable de tot el que està succeint. Si el Director General de Serveis Penitenciaris, no corregeix i rectifica, el conflicte seguirà obert i per tant hem d’estar preparats per a més mobilitzacions, ja que  aquesta d’ahir i la del dia 2 de  maig passat, només són les primeres de les quals estan per arribar.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca