Permís d’Hospitalització Familiar: Nous criteris de gaudiment

UGTPRESONS porta mesos reclamant la intervenció de la Direcció General de Funció Pública per a que poses fre a la lectura restrictiva que del permís d’Hospitalització està fent la Direcció General de Serveis Penitenciaris i el Departament de Justícia, així com a les discrepàncies existents per part de les diferents oficines de RRHH dels centres.

Aquestes interpretacions fan que un permís destinat a tenir cura d’un familiar en un estat de salut delicat es converteixi “de facto” en una veritable mal de cap pels treballadors i treballadores que el necessitin gaudir, trobant-se continus impediments per a la seva autorització.

UGTPRESONS també ha fet avinent en diferents ocasions que existeixen situacions o intervencions que no requereixen estrictament d’un ingrés hospitalari, però que, tot i ser ambulatòries, fan que el pacient necessiti de repòs i atenció domiciliària per part d’un tercer, i per això hem demanat l’equiparació d’aquestes dues situacions i que es pugui gaudir d’un permís similar tot i no haver-hi ingrés.

També, i per tal d’assimilar-nos a d’altres col·lectius, com per exemple el personal laboral, UGTPRESONS hem demanat la possibilitat de gaudir dels dies que pertoquessin (ja siguin 2 o 4 o, excepcionalment, fins a 6) de manera discontinua, es a dir que el treballador no estigui obligat a gaudir dels dies que els pertoqui de manera seguida, sinó que pugui escollir com els vol gaudir, podent gaudir, per exemple, un permís de 4 dies el dilluns, dimecres, dijous i dilluns següent.

Doncs bé, avui, a la reunió de Mesa Sectorial que hem celebrat amb representants de Funció Pública, la Subdirectora General de Funció Pública ens ha comunicat que, per tal d’homogeneïtzar la forma de gaudiment d’aquest permís a tots els Departaments, elaborarà una Nota Informativa que concretarà que:

  • Dins del permís d’hospitalització també s’inclouran les intervencions ambulatòries tot i no haver-hi ingrés hospitalari, però sempre que s’acrediti que el pacient requereix de repòs o atenció domiciliària.
  • Els dies que pertoquin es podran gaudir de manera discontinua dins dels 10 dies següents al fet.
  • Es reiterarà que en cas d’ingrés hospitalari no serà necessària la pernoctació per poder gaudir d’aquest permís.

UGTPRESONS hem manifestat, però, que encara hi ha dos punts d’aquest permís que, o tenen una interpretació (o millor dit malinterpretació) inadequada per part de la Direcció General, com és la de la localitat “limítrofe”, o directament s’obvia la seva existència, com és el cas de la possibilitat d’ampliar a 6 dies aquest permís.

Hem demanat que es respecti la literalitat de l’article 19 de la Llei 8/2006, on es troba regulat aquest permís, i que sigui només el fet de produir-se l’ingrés en el mateix municipi o un altre diferent del lloc de treball l’únic factor de gradació per gaudir de 2 o 4 dies, i no cap altre relacionat amb continuïtats urbanístiques o transport urbà col·lectiu comú.

També hem exigit el compliment literal d’aquest article 19 i hem denunciat la limitació a un màxim de 4 dies del gaudiment d’aquest permís, obviant sistemàticament la possibilitat que recull la Llei 8/2006 de gaudir fins a 6 dies per motius excepcionals.

No té molt sentit donar els mateixos dies si el fet es produeix, per exemple, a Martorell o si es produeix a Lugo, per això en cas de trobar-vos en una situació similar UGTPRESONS us recomanem que demaneu 6 dies i, en cas de no ser autoritzats, us poseu en contacte amb nosaltres.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca