Reunió amb la direcció

Assisteixen per part de la direcció, el Director i el Gerent, i per la part social UGTPRESONS, CATAC, CSIF i CCOO.

Abans de començar la reunió, com a qüestió prèvia, la Direcció del Centre ens confirma que el nomenament del Gerent ja és efectiu en la persona de l’antic Secretari Tècnic Jurídic Sr. Eliseo. Tot seguit comencem a tractar el temes de la reunió pròpiament dita.

CONCURS HORARI GAMV, GAMP i CUSI

El proper dia 28 de maig es publicaran les bases del concurs horari que afectarà a tots els Gamv, Gamp i Cusi del Centre. A partir d’aquest dia, s’obrirà un període de 10 dies hàbils (no compten els dissabtes) per presentar les sol·licituds corresponents. L’oferiment dels horaris i els serveis es publicarà als taulers d’anuncis del centre.

Transcorreguts 15 dies, després d’acabar el període de presentació de sol·licituds, es farà pública la llista provisional d’admesos  i exclosos (aproximadament cap al 25 de juny de 2018). A continuació hi haurà un període d’al·legacions i el procediment finalitzarà el 13 de juliol amb la publicació de la llista definitiva.

Les places que el Centre oferirà seran les següents :

 • GAMV : 4 de matí, 8 de tarda i 4 de cap de setmana.
 • GAMP :
  • Interiors : 4 de matí, 16 de tarda i 6 de cap de setmana.
  • Exteriors : 1 de matí, 3 de tarda i 6 de cap de setmana.

El centre no ens pot precisar en aquests moments quines d’aquestes places s’oferiran en adscripció definitiva o en provisional, tot i que es compromet, com no pot ser d’un altre manera, a presentar-nos aquestes dades abans de la publicació del concurs.

 • CUSI :
  • Definitives : 4 de matí, 9 de tarda i 10 de cap de setmana
  • Provisionals : 3 de matí, 2 de tarda i 1 de cap de setmana

REFERENDUM ROTACIÓ HORÀRIA

Un cop resolt el concurs horari es convocarà un referèndum per definir el tipus de rotació horària que prefereix la plantilla, que afecta d’una banda als Gamv i Gamp, i d’altra banda als Cusi, sempre que prestin servei entre setmana i acumulin un dia.

Tindran dret a vot en aquest referèndum tots els funcionaris amb plaça definitiva, comissió de serveis i, els interins, que no tinguin data fixada de finalització de contracte a l’Atri i que prestin servei actualment al CP Mas d’Enric.

La data del referèndum ha quedat fixada pel dia 5 de setembre i s’admetrà el vot delegat. El resultat del referèndum serà d’aplicació a partir del dia 1 d’octubre.

Les opcions per triar seran les següents :

 1. La que diu l’Ordre de servei núm. 2/2006, en vigor actualment: cap de setmana llarg i cap de setmana curt.
 2. Canvi del dia de doblatge de dilluns a divendres amb una periodicitat anual.
 3. Canvi del dia de doblatge de dilluns a divendres amb una periodicitat bianual.

El resultat serà d’aplicació obligatòria per a tots els Gamv, Gamp i Cusi que acumulin un dia, i restarà sense efectes pels funcionaris que no acumulin.

Si la opció escollida és la 2a o la 3a, queda establert que a partir del dia 1 d’octubre els funcionaris que actualment lliuren dilluns passaran a fer-ho divendres i a l’inrevés.

REFERENDUM EDUCADORS

La data del referèndum ha quedat fixada pel dia 6 de juny i s’admetrà el vot delegat. L’horari serà efectiu a partir del dia 1 d’octubre.

Les 2 opcions per triar seran les següents:

 1. Horari acumulat.
 2. Horari ordinari.

Respecte de les places afectades per les reduccions i baixes que acumula el nostre centre, la Direcció ens comenta que estan demanat a la Direcció General la seva cobertura però que no tenen, de moment, cap resposta al respecte. En definitiva, res de res.

CANVIS DE SERVEI

A proposta d’UGTPRESONS, es demana ampliar el número de canvis dels 24 actuals a 30, ja que creiem oportú, vista la situació de la plantilla al nostre centre, facilitar la continuïtat del servei i compensar d’alguna manera la sobrecarrega de treball que patim els treballadors a Mas d’Enric per la manca de personal. La Direcció, com era d’esperar, no vol mullar-se, i no pensa considerar de moment aquesta proposta, ja que les instruccions de la Direcció General no van en aquest sentit i caldria primer un canvi normatiu.

No obstant, el Director ens diu que en casos justificats, estan oberts a buscar una solució puntual i individualitzada.

FUNCIONAMENT DEL CENTRE

UGTPRESONS torna a demanar que en l’apartat de les hores extraordinàries al SIPC es puguin veure les hores d’anys anteriors. La Direcció, aquí sí, mostra predisposició a fer aquesta modificació i ens diu que amb el cas que no es pogués, contemplarien l’opció d’arrossegar-les dins de les del any anterior, d’aquesta forma no s’haurà de gaudir obligatòriament de les hores anteriors al 2016 i aquestes continuaran sense tenir data de venciment.

Per altra banda, es demana la col·locació d’una bústia de personal per poder deixar documentació quan l’oficina de RRHH estigui tancada. La direcció diu que ho ha de mirar, però no descarta aquesta proposta i la troba encertada.

Tot seguit, la Direcció ens garanteix que s’acabarà amb el doblatge de servei a cabines i accessos, tret d’aquells funcionaris que expressament ho hagin demanat per raons de salut. En aquest sentit, també ens informa que es revisarà que als torns de nit les rotacions als accessos es facin per a tots igual.

En un altre ordre de coses, se’ns comunica que s’ha nomenat a la Cap de Servei Gemma com a referent per CCI, i que, amb la seva incorporació miraran de formar un funcionari més per guàrdia amb coneixements de la unitat de CCI.

Tot seguit, pel personal d’oficines i rehabilitació demanem ampliar el marge de flexibilitat horària dels 5 minuts actuals a 30 minuts. La Direcció ens diu que faran les consultes pertinents a Barcelona per veure si poden atendre aquesta demanda.

Per acabar, la Direcció ens informa que ja està tot preparat perquè el Mòdul d’infermeria, que passarà a anomenar-se MID (Mòdul intervenció Diversitat), entri en ple funcionament la primera setmana de juny.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca