Reunió Mesa Sectorial

Increments Retributius i modificació valoració Processos de Selecció

A la reunió celebrada ahir es van tractar els punts que us desenvolupem a continuació, a banda dels nous criteris pel gaudiment del Permís d’Hospitalització dels quals ja us en vàrem informar en el comunicat d’ahir.

INCREMENTS RETRIBUTIUS 2018

UGTPRESONS vam demanar informació a la Subdirectora General de Funció Pública en relació a la nòmina en la que previsiblement podrem veure reflectit l’Increment Retributiu derivat de l’Acord signat a Madrid el passat mes de Març i que preveu una pujada de les nostres retribucions propera al 2% per aquest 2018 i amb caràcter retroactiu 1 de gener d’aquest mateix any.

Els representants de Funció Pública manifesten que hores d’ara no es poden comprometre a donar una data concreta ja que als Pressupostos Estatals, que són els que aprovaran aquest increment, encara els hi resta la darrera tramitació, l’aprovació per part del Senat, i aquesta es preveu que es produeixi a mitjans del mes de juny.

Tan bon punt s’aprovin es produirà el pagament retroactiu amb la consolidació de l’increment retributiu corresponent.

INICI DEVOLUCIÓ PAGA EXTRA DE 2013

Preguntem també pel mes en que es produirà el pagament de la primera part de la paga extra de 2013 que se’ns ha de començar a retornar ja aquest mateix 2018 i que, recordem, ha de ser de com a mínim un 10%.

La Subdirectora General de Funció Pública, com era d’esperar, no ha volgut concretar més enllà del compromís de devolució al llarg d’aquest mateix 2018, i ha manifestat que tan bon punt hi hagi Govern un dels punts a determinar serà aquest.

MODIFICACIÓ DE LA VALORACIÓ DE LA FASE DE CONCURS EN ELS PROCESOS SELECTIUS

UGTPRESONS hem demanat la modificació de l’article 9.3 de la Resolució GAP/1644/2007 que regula les bases generals dels processos selectius, per tal que la puntuació de la Fase de Concurs passi del 33% actual a un 45%, i que aquesta únicament valori el Treball Desenvolupat en el Cos objecte de la convocatòria, tal i com es va acordar a la Mesa general de Negociació (MEPAG).

UGTPRESONS entenem imprescindible que la Fase de Concurs incrementi el seu pes en relació a la totalitat dels processos per així facilitar que els nostres interins i interines tinguin opcions reals de consolidació dels seus llocs de treball.

Els representants de Funció Pública manifesten que incrementar aquest percentatge requereix, a més de la modificació de la Resolució indicada, de la modificació del Decret que el regula, però que hores d’ara no tenen intenció de variar-los amb caràcter general. No obstant, i a l’espera de prendre una decisió amb el nou equip de treball que nomeni el nou Conseller, sí estarien receptius a prendre un acord de variació d’aquests percentatges pels processos derivats del Pla d’Ocupació i Estabilització (PESCO).

UGTPRESONS creiem que aquest increment en la valoració a la Fase de Concurs hauria de produir-se per a tots els processos selectius que es convoquin en els propers anys i no només pels derivats del Pla PESCO, i hem demanat que, almenys, sigui d’aplicació l’acord adoptat el 16 d’octubre de 2017 al grup de treball de la MEPAGC on es va determinar que en aquesta fase es valoraria el treball desenvolupat amb el màxim que permeti la normativa vigent, i per UGTPRESONS, això significaria que únicament s’hauria de valorar aquest concepte.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca