Demanem l’Alcaldessa Ada Colau que impedeixi la reproducció de l’IGNOMINIÓS documental

UGTPRESONS ens hem adreçat a l’Alcaldessa de Barcelona, tant per carta registrada com al seu propi correu electrònic, demanant-li que impedeixi la reproducció del denigrant documental “La Cifra Negra” que està programat es passi a la Model.  

Tot i ser aquest espai ara de titularitat municipal, es tracta d’un autèntic atac contra els treballadors i treballadores penitenciaris ja no només la seva reproducció en un espai públic, sinó que aquesta es produeixi en un lloc històric per a tots nosaltres.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca