Notícies àmbit Laborals de Justícia

UGT ha aportat al Comitè Intercentres sol·licitar a la Direcció General la confecció de circulars especifiques per als temes que afectin els llocs de treball del personal laboral de presons.

A demanda d’UGT i del Comitè d ’Intercentres, la Direcció General de Justícia ens ha passat una llista de places PESCO, susceptibles que surtin a oposició. Per més informació preguntar als delegats o enviar un e-mail a

S’estan negociant les bases per fer la convocatòria de la borsa de treball: Bloc C, segons el compromís que va prendre el Departament de Justícia. Les categories que volen convocar són:

  • Oficial de 1a manteniment (cap altra especialitat)
  • Monitors Formació Ocupacional, diferents especialitats
  • Conductors

UGT aporta al Comitè Intercentres i de Salut Laboral la definició de funcions dels treballadors de manteniment dels Centres Penitenciaris. La resposta: L’Administració, respon que les tasques a fer es planifiquen amb l’enginyer del centre i quan es tracta d’una actuació urgent es comunica al treballador en el mateix moment.

UGT sol·licita al Comitè Intercentres que es demani per escrit als Gerents de Brians 1 i Brians2, millorar el sistema de recollida de la medicació per a un millor aprofitament del temps de feina dels xofers dins la jornada laboral.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca