Nous aclariments permisos d’hospitalització i matrimoni

El passat dilluns, a la reunió que vam celebrar a la Direcció General de Funció Pública, UGTPRESONS vam tornar a denunciar la lectura restrictiva que continua fent la Direcció General de Serveis Penitenciaris i el Departament de Justícia de diferents permisos als que tenim dret els treballadors i treballadores públics i, en concret, pel de Matrimoni o Inici de la Convivència i, de nou, pel d’Hospitalització.

En relació al Permís de Matrimoni o per Inici de la Convivència, regulat a l’article 9 de la Llei 8/2006, de mesures de conciliació de la vida personal, familiar i laboral, vam denunciar davant la Directora General de Funció Pública que el Departament de Justícia exigeix excessiva documentació als treballadors/es que volen sol·licitar gaudir del permís de 15 dies per inici de la convivència, i vam demanar que es fes un recordatori dels documents acreditatius que cal presentar per poder accedir a aquest permís.

La Directora General va deixar clar que els següents són els únics documents necessaris per poder accedir al citat permís:

  • Escriptura pública o acta notarial que demostri la convivència ininterrompuda durant 2 anys, o document acreditatiu d’haver tingut fill/a en comú una vegada iniciada la convivència (Disp. Addic. 2a de la Llei 25/2010, del llibre segon del Codi civil de Catalunya).
  • O bé, una certificació del Registre de parelles estables de Catalunya (Ordre JUS/44/2017, de 28 de març, per la qual s’aprova el Reglament del Registre de parelles estables de Catalunya).

Aquests són els únics documents vàlids i suficients per poder accedir a aquest permís, de manera que si el Departament de Justícia s’extralimita en les seves exigències, tal i com fa en d’altres supòsits, ho fa de “motu” propi i sense tenir en compte els criteris que determina la Funció Pública, per això vam demanar que se’ls “recordi” que deixin d’innovar i es regeixin per la normativa i criteris actuals.

En relació al Permís d’Hospitalització, i als nous criteris dels que ja us vam informar el passat 29 de maig, UGTPRESONS vam traslladar a la Directora General de Funció Pública les reticències que ens va demostrar l’Administració Penitenciari a aplicar-los quan, a la darrera reunió de la Comissió de Seguiment, van comunicar que no els aplicaria fins que no tinguessin un nou aclariment de Funció Pública en relació a la possibilitat de gaudir dels dies que pertoquin de manera discontinua.

La Directora General de Funció Pública ens va assegurar que ja havia aclarit aquest punt amb el Departament de Justícia en el sentit que els dies de permís són “DIES” de permís, no jornades de treball, o sigui que, si es volen gaudir de manera discontínua dins dels 10 dies següents al fet causant, es poden gaudir, i “SEMPRE” per dies i no per torns.

UGTPRESONS creiem que aquesta actitud restrictiva que demostra des de fa temps l’Administració Penitenciària en l’aplicació d’uns drets regulats per Lleis ha de finalitzar. De la mateixa manera que els professionals penitenciaris tenim els nostres deures i els COMPLIM, hem de poder gaudir dels nostres drets en igualtat de condicions que la resta de treballadors del sector públic.

UGTPRESONS exigim a l’Administració Penitenciària que deixi de fer de l’anècdota categoria i deixi de restringir drets generals per situacions puntuals que es puguin produir en un determinat centre de treball.

UGTPRESONS us demanem que us poseu en contacte amb nosaltres si creieu lesionats els vostres drets per denegacions de les vostres peticions.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca