Transport Penitenciari

Inclusió de noves parades intermèdies

Com ja us vàrem informar, el proper 1 de juliol recuperarem el servei de transport per als centres penitenciaris després d’uns mesos durant els que l’Administració va decidir deixar d’oferir-lo, vulnerant unilateralment tots els acords vigents en aquesta matèria.

El Planning del servei previst i que ens va presentar l’Administració era, per UGTPRESONS, millorable i, per això, vam demanar a la reunió de la comissió de seguiment del passat 11 de juny la introducció de diverses modificacions i millores que, finalment, han estat acceptades.

En concret, UGTPRESONS vam demanar que, pel que fa al transport per als centres de Brians 1 i Brians 2 i Quatre Camins i Joves, s’establissin parades en el trajecte que va des de la Meridiana a l’Estació de Sants i a l’inversa, ja que no és de rebut que companys usuaris d’aquest servei hagin d’esperar al final del trajecte per baixar de l’autobús quan aquest passa per zones properes als seus domicilis.

En relació al transport per als centres de Quatre Camins i Joves, vàrem demanar també un petit avançament en l’horari de sortida del matí en el trajecte cap als centres, ja que els funcionaris arriben amb el temps molt just al recompte.

Finalment hem aconseguit incloure un important nombre de parades intermèdies a tots els trajectes i avançar l’horari de sortida cap a Quatre Camins i Joves, cosa que beneficiarà un nombre important de companys i companyes. 

No obstant, UGTPRESONS creiem que encara falta resoldre la problemàtica dels companys i companyes de Girona als que se’ls ha suprimit franges horàries de servei i que tenen dret al transport, de manera que continuarem demanant l’establiment de vehicles per pal·liar el que per nosaltres és un tracte discriminatori.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca