El polvorí del MR2

UGTPRESONS exigim un replantejament de la seva gestió

Ja hem perdut el compte d’incidents i alteracions regimentals que es produeixen pràcticament a diari al nostre centre, però el que s’està vivint al MR 2 ha traspassat tots els límits, ja que enlloc de ser un mòdul que pretenia ser un mirall dels que funcionen al CP Lledoners i que, en teoria, hauria de ser exemple de convivència i respecte, ha passat a ser el mòdul amb més conflictes i amb més agressions greus a companys/es que acaben a la mútua.

Un exemple més que aquesta gestió no funciona al nostre centre i respecte de la que UGTPRESONS vol un replantejament immediat per part de la Direcció, és la greu agressió que va patir ahir el nostre company Santi, que va ser agredit amb un pinxo i va ser colpejat amb patades i cops de puny.

I mentre la nostra Direcció és voluntàriament aliena a la greu situació del centre i la DG es dedica a vendre les meravelles del nostre sistema penitenciari, qui patim les conseqüències de la seva gestió som nosaltres, en forma d’agressions cada cop més ferotges.

UGTPRESONS respecta i recolza els mòduls de convivència, però no d’aquesta manera! Hem dit per activa i per passiva a la Direcció que és evident que no funciona tal i com està plantejat a l’actualitat.

Cal una reformulació seriosa d’aquesta situació. Necessitem una reunió urgent per tal d’explorar i analitzar què falla. En aquest mòdul cal una intervenció global amb la confluència de la Direcció, sindicats, equip de tractament i funcionaris de vigilància. No es pot demorar més. La situació és d’extrema gravetat.

UGTPRESONS exigim una reformulació total dels plantejaments del mòdul 2, i de la resta del centre si cal. Diem prou a mirar cap a un altre costat!

La Direcció n’és responsable si no hi posa remei. No volem esperar més. No volem esperar que hi hagi una desgràcia més gran que afecti la integritat de la plantilla.

Exigim respostes immediates. Reinserció i models de convivència, sí, però no posant en risc la integritat i la vida de cap persona. La situació a QC és d’extrema gravetat i la plantilla ho vivim dia a dia. S’ha d’acabar! Prou agressions! Prou mirar cap a un altre costat!

UGTPRESONS ens hem posat en contacte amb responsables de Règim Interior de la Direcció General per denunciar la situació que s’està patint al Mòdul 2 del nostre centre i hem demanat la seva presència a la reunió que demanarem que es celebri amb caràcter d’urgència.

Per la dignitat de la plantilla!

Per la nostra seguretat!

Per establir un model de convivència real!

PROU!!!!

Prou de la situació que vivim diàriament al mòdul 2!

Prou de no prendre mesures!

Prou de deixar el treballador en una situació d’inseguretat!

Prou d’aplicar polítiques toves en situacions d’alt risc!

Prou de polítiques falsament rehabilitadores que no funcionen!

Prou de no ser escoltats!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca