Increment salarial del 1,95%

Exigim el pagament a la nòmina de Juliol

La Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya hem registrat al Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública un escrit adreçat al conseller Jordi Puigneró, on li recordem que l’aprovació i publicació dels Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2018 activa el “II Acord 2018-2020: Millora de l’ocupació Pública i les condicions laborals”, signat el passat mes de març pel nostre Sindicat.

L’acord esmentat contemplava un increment per al 2018 de l’1,75% més un 0,20% negociable en l’àmbit local i autonòmic. La publicació dels PGE implicarà, doncs, que totes les treballadores i treballadors de l’Administració General de l’Estat cobrin al juliol els endarreriments de 2018 i que  es regularitzin les seves nòmines a la nòmina d’agost.

En aquest context, doncs, entenem que és imprescindible que el Govern de la Generalitat prengui les mesures oportunes per aplicar de manera immediata i directa l’acord citat i que el mes de juliol es faci efectiu l’increment salarial de l’1,95% (1,75%+0,20%) i el pagament dels endarreriments de 2018 a totes les treballadores i treballadors públics de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, també li hem reclamat de nou al Conseller la convocatòria urgent de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, per tractar el calendari de devolució de les pagues extres de 2013 i 2014 que encara ens deuen, així com la resta de drets que ens han de retornar.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca