Exigim el cessament immediat del Director

Vergonyoses i indignants són els adjectius més suaus amb els que podem qualificar les impresentables declaracions del Director del Centre Penitenciari de Quatre Camins, Domingo Estepa, que recull avui un mitjà de la comunicació.

Mentre al seu centre es succeeixen constants incidents i situacions que posen en risc la seguretat de les treballadores i treballadors penitenciaris, aquest “senyor” té la desvergonya de titllar els professionals que desenvolupen les seves funcions a Quatre Camins de “col·lectiu polièdric i en evolució que no tots encaren la feina amb el mateix esperit” i manifesta les seves intencions de “clonar” un treballadors en particular.

Però no es queda aquí sinó que en unes declaracions mai vistes en democràcia manifesta que els sindicats fan “soroll”, que actuen com a “profetes de la calamitat” i fan de “bombers piròmans per assegurar la seva supervivència”.

I tot això hores després que els treballadors que ell acusa de “no encarar la feina amb esperit” actuessin de forma impecable per sufocar una baralla multitudinària al Mòdul 2, departament que amb la seva incompetència s’ha convertit en una autèntica bomba de rellotgeria.

UGTPRESONS entenem que aquestes declaracions fetes pel Director de Quatre Camins l’inhabiliten per continuar ocupant aquest lloc, ja no només perquè ha perdut tota la autoritat i respecte dels seus treballadors i treballadores, sinó que demostra viure en una realitat més propera als anys cinquanta del segle passat.

UGTPRESONS demanarà per escrit a la Consellera de Justícia el cessament fulminant del Director de Quatre Camins, alhora que li demanem a ell que si li queda dignitat, que primer demani disculpes a tots els treballadors i treballadores de Quatre Camins i després dimiteixi.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca